Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Hi Tech TAΞίμετρα & top After Sales υπηρεσίες!

Hi Tech TAΞίμετρα & top After Sales υπηρεσίες!

6.011 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην επιχείρηση "ΜΠΟΥΛΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ &ΥΙΟΙ" ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής βρίσκει συν-εργάτη στη δουλειά του. Οι Top experts της επιχείρησης, έχουν know how, ταξίμετρα τελευταίας τεχνολογίας και παροχή top quality & fast services για την συντήρησή τους.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η εταιρία του κ. Μπουλίνη ασχολείται με επισκευές, τοποθετήσεις και πωλήσεις ταξιμέτρων. Είναι από τις πιο γνωστές και πετυχημένες εταιρίες στο χώρο, με πολλά χρόνια εμπειρίας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο ανταποκρίνεται με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες των επαγγελματιών αυτοκινητιστών .    Καλέστε:  2105148758

Κοινοποίησέ το »


Ειδικότερα διαθέτουν όλη τη γκάμα από ταξίμετρα Taxitronic, ταξίμετρα Πάνθηρας και ταξίμετρα Digitax Automotive Electronics, καθώς επίσης καπέλα και ελεύθερα. Όλα τους τα προϊόντα (ταξίμετρα, ελεύθερα και καπέλα) συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση.

Δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Έχουν άμεση εξυπηρέτηση με Top Quality After Sales Υπηρεσίες ! Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, θα βρείτε τα εξής προϊόντα & υπηρεσίες:

-ταξίμετρα από επώνυμες μάρκες Πάνθηρα, Digitax και Taxitronic.
-ταξίμετρα τύπου καθρέπτη  Καλέστε:  2105148758

-ταξίμετρα με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων φορολογικού μηχανισμού.
Αξίζει να σημειωθεί πως αναλαμβάνει εργασίες για τα ΤΑΞΙ σε όλη την Ελλάδα.

2 λόγια για την επιχείρηση
Η εταιρεία Γεώργιος Μπουλίνης βρίσκεται στην Αθήνα από το 1990. Διαθέτει εμπειρία 30 ετών σε επισκευές, τοποθετήσεις και πωλήσεις σε ταξίμετρα. ¶ρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τις επισκευές σε ταξίμετρα, σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του ιδρυτή της επιχείρησης, Γεωργίου Μπουλίνη.

Τα προϊόντα που διατίθενται είναι: απλά ταξίμετραταξίμετρα τύπου καθρέπτηταξίμετρα με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων φορολογικού μηχανισμού. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές που θέτουν το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών & το Υπουργείο Οικονομικών..     Καλέστε: 210 5148758

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης Ταξίμετρα Μπουλίνης βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, ακριβώς πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό Πελοποννήσου, σε σημείο τέτοιο που είναι εύκολη η πρόσβαση για ταξί που χρησιμοποιούν και την Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, και την Αθηνών-Λαμίας.

Η υλικοτεχνική υποδομή της επιχείρησης είναι τέτοια που εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού οι συσκευές ηλεκτρονικής διάγνωσης που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας.


ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΜΠΟΥΛΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ &ΥΙΟΙ
Καλέστε:  2105148758

Δείτε με 1 κλικ :  www.taximetra-mpoulinis.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/Taximetraboulinis
Ακολουθήστε τους στην σελίδα τους στο facebook και δείτε την αξιόλογη δουλειά τους.

Κοινοποίησέ το »

 Σχετικές ειδήσεις

προϊοντα αυτοκινητου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • Δρυμονίτης Εμπορική Ανταλλακτικών ΙΚΕ

    Δρυμονίτης Εμπορική Ανταλλακτικών ΙΚΕ

    Στην ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ θα βρείτε ανταλλακτικά φορτηγών όλων των τύπων όπως MAN, MERCEDES, VOLVO, SCANIA, DAF και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, ηλεκτρολογικό υλικό, όργανα ελέγχου, φανάρια, συστήματα θέρμανσης, air condition - κλιματιστικά αυτοκινήτων κατάλληλο για οποιαδήποτε απαίτησή σας.
     2310 752899 Περισσότερα