Top 100 Experts - Προτασεις ΑΓΟΡΑΣ : συνεργεια φορτηγων

Προιόντα & υπηρεσίες για Επαγγελματικό όχημα. Για ελαφρά (pick up , vanette , van) ή βαρέα επαγγελματικά (φορτηγά , πούλμαν). Top επιχειρήσεις & οι καλύτεροι επαγγελματίες της αγοράς. Κάθε μήνα με νέα & προσφορές τους. Service , Ανταλλακτικά , Κτέο , Ελαστικά , Ειδικές κατασκευές-αμαξώματα , λύσεις αγοράς με Leasing , Aσφάλιση , Cng και εξοικονόμηση.

 • Αριστες επισκευές κρεμαγιερών Σασμάν

  Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία τους στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών.
    210 34 22 310 Περισσότερα
 • Value for money Φανοποιείο με εμπειρία ετών !

  Το φανοποιείο φορτηγών & πούλμαν ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ στο Αιγάλεω αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα ανακατασκευές εσωτερικών χώρων & αμαξωμάτων, ενώ παράλληλα παρέχει στο φορτηγό σας άρτιες υπηρεσίες φανοποιείου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
   2103458433 Περισσότερα
 • Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις & Service

  Το συνεργείο ΓΕΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε. αναλαμβάνει από το 1975 Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις, Service σε όλους τους τύπους, Φορτηγών, Λεωφορείων, Τετραξονικών, Επιβατικών και τον ηλεκτρονικό έλεγχο Φορτηγών και Επιβατικών.
   210 5595742 Περισσότερα
 • Αριστο service για φορτηγά

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • Τοποθέτηση – επισκευή συστημάτων πέδησης

  Η ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ν. & Λ. ΟΕ έχει ως αντικείμενο την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης και ανάρτησης φορτηγών οχημάτων καθώς και την εμπορία συναφών ανταλλακτικών.

   2310755013 Περισσότερα
 • Μηχάνημα καθαρισμού DPF από την OTOMATIC!

  Η υπηρεσία καθαρισμού του Dpf γίνεται ολοένα και ποιο διαδεδομένη. Η Otomatic προσφέρει όλη την εγκατάσταση και μας παρουσιάζει τους λόγους που η αγορά έχει ανάγκη μια τέτοια επικερδή επιχειρηματική κίνηση. 
   0048 728 411 962 Περισσότερα
 • Top υπηρεσίες συντήρησης, Mercedes !

  Η εταιρεία Tsigrimas Service ειδικεύεται αποκλειστικά σε φορτηγά οχήματα diesel Μercedes-Benz. To συνεργείο καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός φορτηγού οχήματος άμεσα. Ο χώρος είναι συμβεβλημένος με τον πιο άρτιο, αξιόπιστο, αλλά και εξελιγμένο εξοπλισμό.
   2104920408 Περισσότερα
 • ΔΡΟΣΟΣ Service, top επιλογή για το Volvo σου

  Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης φορτηγών Volvo, το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service, με σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες & γνώσεις του.
   2130251127 Περισσότερα
 • Επισκευές μηχανισμών θυρών λεωφορείων

  Η εταιρεία ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εμπορεύεται ανταλλακτικά λεωφορείων στο Αιγάλεω, θα βρείτε μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων αλλά και service αυτόματων μηχανισμών θυρών με εγγυημένη εργασία. 
   210 5249240 Περισσότερα
 • Επισκευές για όλους τους τύπους τούρμπο

  Η TURBOMED με 42 χρόνια παρουσίας στον τομέα των turbo μηχανών, κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια και διεθνή αγορά παρέχοντας υπηρεσίες στροβιλοσυμπιεστή, για όλους τους τύπους turbo σε μηχανές αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής και πλοίων.
   210 4000111 Περισσότερα
 • Επισκευές φορτηγών από τους ειδικούς

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • Expert στη συντήρηση του Mercedes σας

  H Μηχανοτεχνική ιδρύθηκε το 1988 και υπόσχεται την άριστη συντήρηση του Mercedes σας. Το συνεργείο της εταιρίας στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και είναι εξειδικευμένο στην επιδιόρθωση φορτηγών - αυτοκινήτων Mercedes αλλά και στο εμπόριο ανταλλακτικών φορτηγών λεωφορείων και σχολικών
   2104820574 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένες λύσεις για το Volvo σου

  Το συνεργείο Αφοί Σταυράκη, ο "Τζίμης" είναι το 1ο εξουσιοδοτημένο συνεργείο φορτηγών στην Ελλάδα στο δίκτυο της Volvo Hellas. Ειδικεύονται επί σειρά ετών στην επισκευή και συντήρηση των φορτηγών της Volvo, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται και στην εμπορία οχημάτων και ανταλλακτικών.
   2105551568 Περισσότερα
 • DPF καθαρισμοί φίλτρων από τους ειδικούς

  Για εξατμίσεις φορτηγών, μηχανημάτων, πούλμαν και Ι.Χ εμπιστευτείτε την PAPALOUKAS EXHAUST. Με εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρεία με έδρα τον Ασπρόπυργο αναλαμβάνει ότι έχει να κάνει με την εξάτμιση και τον καταλύτη του φορτηγού σας.
   2105590860 Περισσότερα