Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes-Benz Sprinter: Πληρότητα εκδόσεων και κορυφαία τεχνολογία

29.389 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2012)

Μεικτό βάρος έως και 5,0t.

Ο εκπρόσωπος της Mercedes-Benz συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο επιτυχημένων εμπορικά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι άδικα καθώς, τόσο ως Van, όσο και ως έκδοση καμπίνα-σασί, το Sprinter αποτελεί το σημείο αναφοράς για μια ευρύτατη γκάμα επιχειρήσεων.
Με ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, κορυφαία αξιοπιστία και δοκιμασμένα μηχανικά μέρη, προηγμένη ποιότητα κατασκευής και προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή κατασκευαστική λεπτομέρεια, το Sprinter είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες χάρη στους φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες του, τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες αλλά και την εξαιρετική ενεργητική ασφάλεια που συνδυάζεται με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από την λίστα με τα πιο αποδοτικά Van το μεγάλο μοντέλο της Mercedes-Benz δεδομένης και της ισχυρής θέσης του και στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς.

Κομψό, άνετο και ποιοτικό εσωτερικό
Από την πρώτη στιγμή που εισέρχεσαι στο εσωτερικό του Mercedes-Benz Sprinter, αντιλαμβάνεσαι πως ο κατασκευαστής έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που άπτονται της ποιότητας των υλικών αλλά και της συναρμολόγησης τους.
Οι χώροι είναι άνετοι και τα καθίσματα αναπαυτικά ενώ πολλαπλές είναι οι θήκες και οι επιλογές για την τοποθέτηση των διαφόρων προσωπικών αντικειμένων, των εγγράφων και άλλων μικροαποσκευών.
Τόσο το ταμπλό, όσο και η κεντρική κονσόλα, δημιουργούν ένα λειτουργικό και σύγχρονο σχεδιαστικά αποτέλεσμα όπου η εργονομία και η άμεση πληροφόρηση του οδηγού για τις διάφορες επιμέρους λειτουργίες του οχήματος, είναι άμεση.
Φυσικά περιττεύει να αναφέρουμε πως, στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κάλυψη των αναγκών ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Χώρος φόρτωσης με μήκος έως 4,7μ. και όγκο έως 17,0κ.μ.
Οι μεταφορικές δυνατότητες του Mercedes-Benz Sprinter ανέκαθεν αποτελούσαν ένα από τα βασικά προτερήματα του έναντι του ανταγωνισμού.
Η μεγάλη ποικιλία τύπων μεταξονίου και οροφής καθώς και οι πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος επιτρέπουν την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για μια πληθώρα επαγγελματιών.
Τα σχεδόν κάθετα τοιχώματα του χώρου φόρτωσης στις εκδόσεις Van επιτρέπουν την άνετη υποστήριξη μεγάλου αριθμού υπερκατασκευών όπως είναι π.χ. οι ψυκτικοί θάλαμοι, ενώ σε ό,τι αφορά στο μεικτό βάρος του Sprinter, οι επιλογές αφορούν σε εκδόσεις από 3,0- 5,0t. Αντίστοιχα, αναλόγως της έκδοσης του οχήματος, το ωφέλιμο φορτίο κυμαίνεται από τα 910 έως και 2.710 κιλά.

Μεγάλη ποικιλία κινητήρων με πολλαπλούς τύπους καυσίμου
Η Mercedes-Benz συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στην κατασκευή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων και το υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας της έχει να επιδείξει πολλαπλές καινοτομίες για τα δεδομένα της αγοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γκάμα των μηχανικών συνόλων με τα οποία είναι διαθέσιμο το Sprinter.
Κινητήρες με ισχύ από 95- 154 ίππους και ροπή από 250 έως και 440 Nm που κάνουν χρήση πολλαπλών τύπων καυσίμου (πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο), συνεργάζονται με προηγμένα μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και εξεζητημένες τεχνολογικές λύσεις ως προς την διαχείριση της κατανάλωσης καυσίμου, προκειμένου να μειώσουν σημαντικό το κόστος χρήσης αλλά και συντήρησης του γερμανικού μοντέλου.