ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αφιέρωμα

Η δυναμική ανάπτυξη συνεχίζεται
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Διαβάστηκε από 13803 αναγνώστες
Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στην Θεσσαλονίκη και είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ από το 1999. Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η κατασκευή, διασκευή, διανομή και υποστήριξη μεγάλου εύρους προϊόντων στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως σε αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά- χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες και λιπαντικά. Πρόσφατα αξίζει να σημειώσουμε πως, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων της, ανέλαβε και την εκπροσώπηση των οχημάτων της Land Rover (Ranger Rover) για την ελληνική αγορά. Η Ιαπωνική Isuzu ιδρύθηκε το 1916, ενώ κατασκεύασε το πρώτο Pick-Up της το 1922 (Wolseley A9).
Στις δραστηριότητες της περιλαμβάνεται η κατασκευή κινητήρων diesel για περισσότερα από 70 χρόνια και μέχρι στιγμής έχει παράγει περισσότερους από 20 εκ. κινητήρες! Στη γκάμα των προϊόντων της συγκαταλέγονται ελαφρά ημιφορτηγά (D-Max) καθώς και φορτηγά με μεικτό βάρος από 3,5 έως και άνω των 40t.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην παρούσα φάση κατασκευάζει κινητήρες diesel με χωρητικότητα από 1.000- 24.000 κ.εκ., ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία της σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας κ.ά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ
10447, Αθήνα, Ιερά Οδός 96-104
Τηλ: 210-3499344, Φαξ: 210-3499412

[email protected]
, www.petropoulos.com




 
 Το δίκτυο της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Τυχόν παράπονα από πελάτες σημαίνουν συναγερμό
To φαινόμενο Isuzu D-Max
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΣ Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ