Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε τη νέα «Online» διαδικασία απόκτησης ενός Επαγγελματικού Volkswagen.

Το νέο Transporter T6.1 είναι διαθέσιμο μέσω της online πλατφόρμας με Όφελος έως 3.000 ευρώ!

Αναλόγως της έκδοσης, το «Online Bonus» για το Crafter Van ανέρχεται έως τα 3.000 ευρώ ενώ…

… στην περίπτωση του δυναμικού και επιβλητικού Amarok, το «Online Bonus» ανέρχεται επίσης στα 3.000 ευρώ!

Το νέο σας Επαγγελματικό Volkswagen «απέχει» 1 click!

5.825 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2020)

Μέσω της νέας –online- πλατφόρμας της Kosmocar A.E., μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Επαγγελματικό Volkswagen σας από μια ευρεία γκάμα επιλογών, επωφελούμενοι από Όφελος έως 3.000 ευρώ!

Μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος Mycarnow@Kosmocar, η Kosmocar A.E. προσφέρει τη δυνατότητα online απόκτησης ετοιμοπαράδοτων Επαγγελματικών Volkswagen.
Ο υποψήφιος πελάτης έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα διαθέσιμα μοντέλα της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, τα οποία διατίθενται σε προνομιακές τιμές, με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης, εύκολα, γρήγορα και με πολλαπλά Οφέλη!

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της Online πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα της Volkwagen Επαγγελματικά Οχήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν τον… συνεργάτη που επιθυμούν μέσα από μια ευρεία ετοιμοπαράδοτων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με όλη την απαραίτητη πληροφόρηση (κόστος αγοράς, όφελος, τεχνικά και προϊοντικά χαρακτηριστικά, τρόποι απόκτησης) για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη.

Μέσω της νέας –καινοτόμου- αυτής διαδικασίας, η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα προσφέρει μια ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία στους πελάτες της, σε με ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα, σημαντικά είναι και τα Οφέλη που προκύπτουν για όσους αποφασίσουν να επιλέξουν κάποιο από τα Επαγγελματικά Οχήματα της Volkswagen μέσω της νέας online πλατφόρμας και πιο συγκεκριμένα:

Online Bonus!
Τα Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα που προσφέρονται μέσω της Online πλατφόρμας συνοδεύονται από σημαντικά Οφέλη για τον πελάτη, που αναλόγως με το μοντέλο κυμαίνονται ως εξής: (*): με Φ.Π.Α.
 
Επιλέξτε τον νέο «συνεργάτη» σας με 3 απλά βήματα!
Προκειμένου να μπορέσετε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Επαγγελματικό Όχημα Volkswagen… με ένα click, να επωφεληθείτε από το Online Bonus και να καταβάλλεται την 1η δόση της χρηματοδότησης μετά από 6 μήνες απαιτούνται τα εξής -3- βήματα:
  1. Μπείτε στην πλατφόρμα Volkswagen Online που σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το αγαπημένο σας όχημα, εύκολα & απλά, από την άνεση του σπιτιού σας!
  2. Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε μέσα από μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων οχημάτων και επωφεληθείτε από την Προνομιακή Χρηματοδότηση και το «Online Bonus» (για συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων και εκδόσεων)
  3. Κάντε την κράτηση σας και ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας & παράδοσης του νέου «συνεργάτη» σας!