Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Daily θα είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα που μπορούν να υποστηρίξουν έως και έξι επιβάτες πέραν του οδηγού.

Ως Van, το νέο Daily θα προσφέρεται σε εκδόσεις με τρία μεταξόνια, τέσσερα μήκη αμαξώματος, τρία ύψη οροφής και δυνατότητα υποστήριξης φορτίων με όγκο έως και 17,2 κ.μ.

Πέραν των εκδόσεων Van και Chassis, το νέο Iveco Daily θα προσφέρεται και στις εκδόσεις μεταφοράς επιβατών Citis, Recreo, Way και Tourys.

Περισσότερες από 7.000 εκδόσεις για όλες τις χρήσεις

3.613 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2011)

To νέο Daily θα προσφέρεται σε περισσότερες από 7.000 εκδόσεις, γεγονός που του επιτρέπει να καλύψει απόλυτα το σύνολο σχεδόν των χρήσεων που απαιτούνται από ένα επαγγελματικό όχημα με μεικτό βάρος από 3,2- 7,0t. Το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει ανέρχεται έως και στα 4.700 κιλά ενώ σε ό,τι αφορά στις εκδόσεις Van θα περιλαμβάνει εκδοχές με τρία μήκη μεταξονίου, τέσσερα μήκη αμαξώματος και τρία ύψη οροφής (ωφέλιμο εσωτερικό ύψος έως και 2,1μ.) ενώ ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης του κυμαίνεται από τα 4,7- 17,2 κ.μ. Πέραν όμως των εκδόσεων Van και Chassis, το Daily θα προσφέρεται και σε αρκετές επιβατικές εκδόσεις με τις ονομασίες Citis, Recreo, Way και Tourys. Το Iveco Citis αφορά σε εφαρμογές ως αστικό mini-bus και θα προσφέρεται σε εκδόσεις με δυνατότητα μεταφοράς έως 9 καθήμενων και 16 όρθιων επιβατών. Το Iveco Recreo μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σχολικό λεωφορείο με δυνατότητα μεταφοράς από 16- 22 επιβατών ή έως και 45 νηπίων (στα –σχετικού τύπου- καθίσματα). Το Iveco Way προορίζεται για χρήση ως περιαστικό ή τουριστικό mini-bus και ανάλογα με την έκδοση του και τον εξοπλισμό (ύπαρξη τουαλέτας κ.ά.), μπορεί να μεταφέρει από 16- 30 επιβάτες. Τέλος η έκδοση Iveco Tourys αφορά στις πιο εξεζητημένες τουριστικές επιβατικές μεταφορές και διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας για τους 16 έως και 30 επιβάτες που μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό της.