Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα LCVs με τη χαμηλότερη κατανάλωση

19.438 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2011)

Με το ΔΝΤ να μην αστειεύεται… και το κόστος επιβίωσης (και όχι διαβίωσης πλέον) να αγγίζει δυσθεώρητα ύψη, το αυτοκίνητο αρχίζει να αποτελεί είδος πολυτέλειας. Τι συμβαίνει όμως όταν είσαι επαγγελματίας και χρειάζεσαι ένα αντίστοιχο όχημα για τη δουλειά σου, το οποίο όμως δεν θα σε επιβαρύνει με το κόστος χρήσης του;

Την απάντηση ανέλαβε να δώσει η συντακτική ομάδα του περιοδικού, συγκεντρώνοντας και παρουσιάζοντας τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που καταναλώνουν το λιγότερο καύσιμο (τρία από κάθε κατηγορία) και κοστίζουν λιγότερο στον ιδιοκτήτη τους.
Το παρακάτω αφιέρωμα υλοποιήθηκε με βάση τις τιμές της μέσης κατανάλωσης που ανακοινώνει ο κάθε κατασκευαστής (εάν ανακοινώνει), ενώ το γενικό συμπέρασμα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς όλα τα οχήματα που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας, το έπραξαν χάρη στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους! Τυχαίο; Θα μάθουμε σύντομα, αλλά καλό θα ήταν να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους. Και σίγουρα, οι επόμενες σελίδες θα μας διαφωτίσουν περί αυτού, καθώς και για το ποια τελικά είναι τα τρία οχήματα κάθε κατηγορίας τα οποία κοστίζουν λιγότερο στην τσέπη του ιδιοκτήτη τους.