Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Ford Transit αντικαθιστά τις βαρύτερες εκδόσεις Transit 2Τ στην Ευρώπη και άλλες παγκόσμιες αγορές.

Η Ford παρουσίασε μία νέα γενιά των επαγγελματικών οχημάτων Transit.

Νέα Ford Transit & Transit Connect

3.505 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2012)

Η Ford παρουσίασε μία νέα γενιά των επαγγελματικών οχημάτων Transit, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Go Further», που πραγματοποιήθηκε στο ¶μστερνταμ.

Τα Ford Transit και Ford Transit Connect που εξελίχθηκαν στην Ευρώπη σύμφωνα με την παγκόσμια προϊοντική στρατηγική “One Ford”, θα πωλούνται σε Ευρώπη, Β. Αμερική και λοιπές παγκόσμιες αγορές, με τα μοντέλα κάθε σειράς προσαρμοσμένα στις ανάγκες των κατά τόπους πελατών. Το λανσάρισμα της νέας γενιάς Transit και Transit Connect είναι ένα σημαντικό βήμα στη δέσμευση της Ford στον πλήρη ανασχεδιασμό ολόκληρης της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της για την Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2013.

Βασισμένα στις τελευταίες παγκόσμιες πλατφόρμες, τα δύο μοντέλα υπογραμμίζουν τη νέα φιλοσοφία της Ford στη δημιουργία της επόμενης γενιάς κορυφαίων επαγγελματικών οχημάτων που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.
Η νέα γκάμα βασίζεται σε σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία κορυφαίων επαγγελματικών van και εξελίχθηκε στο Centre of Excellence της Ford για επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη, με τη χρήση παγκόσμιων προϊοντικών πόρων. 

Το νέο Ford Transit αντικαθιστά τις βαρύτερες εκδόσεις Transit 2Τ στην Ευρώπη και άλλες παγκόσμιες αγορές, ενώ αργότερα θα αντικαταστήσει και τη δημοφιλή σειρά Ford E-Series στη Β. Αμερική. Ανθεκτικό, λειτουργικό και επαγγελματικό, το νέο Transit φέρνει νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευελιξία στην κατηγορία μεσαίων επαγγελματικών van. Διαθέσιμο σε μία ολοκληρωμένη γκάμα αμαξωμάτων και εκδόσεων, με πολλαπλά μεταξόνια, ύψη οροφής και νέες εκδόσεις σασί, το νέο και ικανότερο Transit ικανοποιεί τις ανάγκες βασικών παγκόσμιων αγορών.

Για την Ευρώπη, μία πλήρης γκάμα τύπων αμαξωμάτων και εκδόσεων Transit, με FWD, RWD και AWD, θα χρησιμοποιεί τον τελευταίο 2.2 Duratorq TDCi diesel. Στη Β. Αμερική, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο βενζινοκινητήρων – του δοκιμασμένου 3.5 EcoBoost V6 και μιας πρόσθετης μονάδας V6 – ή μιας ισχυρής έκδοσης diesel, ενώ όλες οι εκδόσεις διαθέτουν RWD. Διατίθενται πολλαπλά ύψη οροφής με μία μοναδική έκδοση χαμηλής οροφής, πολλαπλές εκδόσεις μεταξονίων και μία γκάμα απλών και βαρέως τύπου σασί. Τα Transit van Β. Αμερικής θα κατασκευάζονται στο Kansas City, μαζί με το Ford F-150. 

Το κομψό νέο Ford Transit Connect θα λανσάρει νέα πρότυπα στην κατηγορία κάτω του 1Τ αναφορικά με την ικανότητα μεταφοράς φορτίου, το κόστος ιδιοκτησίας και την αξιοπιστία.  Το νέο Transit Connect που διατίθεται σε εκδόσεις με κοντό και μακρύ μεταξόνιο, θα προσφέρει σε Ευρωπαίους και Βορειοαμερικανούς πελάτες τον πιο ευέλικτο και λειτουργικό χώρο φόρτωσης στην κατηγορία, με ποικίλες καινοτομίες που αυξάνουν την καθημερινή παραγωγικότητα. Το Transit Connect υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες κινητήρων για μείωση εκπομπών CO2 ώστε να πετυχαίνει την καλύτερη κατανάλωση σε όλες τις αγορές για τις οποίες προορίζεται. Στην Ευρώπη, η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει πολύ αποδοτικές, μειωμένου κυβισμού μονάδες diesel και βενζίνης, ενώ για την Αμερικανική αγορά προβλέπεται μία ειδικά προσαρμοσμένη γκάμα βενζινοκινητήρων.

Το νέο μοντέλο έχει ένα κομψό cockpit με σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής επιβατικού αυτοκινήτου και προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες καμπίνας και συστήματα υποστήριξης οδηγού της Ford. Το Ford Transit φημίζεται για την αντοχή και αξιοπιστία του, ενώ τα νέα παγκόσμια μοντέλα Transit έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνεχίσουν την παράδοση. Τόσο το νέο Transit όσο και το νέο Transit Connect έχουν υποβληθεί στις πολύ αυστηρές δοκιμές επαγγελματικών οχημάτων Ford ώστε να πληρούν τα πρότυπα αντοχής, καλύπτοντας εκατομμύρια χιλιόμετρα σκληρών δοκιμών σε εργαστήρια, πίστες δοκιμών και σε στόλους οχημάτων στο δρόμο.

Στην Ευρώπη, παραδόσεις των νέων Transit και Transit Connect πρόκειται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη του 2013. Στη Β. Αμερική, τα νέα Transit και Transit Connect θα αρχίσουν να πωλούνται μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2013.  Τα δύο νέα παγκόσμια μοντέλα έρχονται να πλαισιώσουν το Transit Custom στην ανανεωμένη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Ford για την Ευρώπη. Εστιάζοντας στην κατηγορία 1Τ, το νέο Transit Custom πωλείται τώρα σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές. Αν και δεν πρόκειται να λανσαριστεί στη Β. Αμερική, θα κυκλοφορήσει σε άλλες επίλεκτες παγκόσμιες αγορές αργότερα.