Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η επόμενη γενιά του Fiat Scudo δεν αποκλείεται να βασίζεται σε πλατφόρμα της Renault.

Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να αποτελέσει την 3η εκδοχή του νέου Renault Trafic καθώς σε αυτό βασίζεται και το νέο Opel Vivaro.

Η νέα γενιά του Fiat Scudo (στην φωτό η υπάρχουσα) θα κατασκευάζεται σε γραμμή παραγωγής της Renault στην Γαλλία.

Η παραγωγή της νέας… εκδοχής του Renault Trafic με το λογότυπο της Fiat Professional θα ξεκινήσει το 2ο 3μηνο του 2016.

Νέο επαγγελματικό από Fiat - Renault

3.452 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2014)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Renault, η γαλλική εταιρεία αναμένεται να συνεργαστεί με τη Fiat Professional και θα της παρέχει ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό που θα παραχθεί από το 2016.

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, οι Renault και Fiat Professional υπέγραψαν συνεργασία που αφορά την παροχή ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος από την πρώτη, το οποίο θα βασίζεται σε πλατφόρμα της Renault αλλά θα φέρει το λογότυπο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες επίσημες πληροφορίες αναφορικά με το ποιο αναμένεται να είναι αυτό το μοντέλο, διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο συνδέουν την εξέλιξη αυτή με την απόφαση της Fiat Professional να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Όμιλο PSA (Peugeot Citroen), η οποία έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων την υπάρχουσα γενιά του Fiat Scudo (από το 2007) μαζί με τα… δίδυμα Citroen Jumpy και Peugeot Expert.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, μπορούμε –μόνο- να εικάσουμε πως το νέο αυτό μοντέλο που θα αρχίσει να παράγεται σε γραμμή παραγωγής της Renault στη Γαλλία από το 2ο 3μηνο του 2016, θα είναι ο αντικαταστάτης του Fiat Scudo, ο οποίος θα βασίζεται στη νέα γενιά του Renault Trafic, όπως συμβαίνει αυτήν τη στιγμή εξάλλου και με τη νέα γενιά του Opel Vivaro, με βάση αντίστοιχη συμφωνία των Opel Renault.

Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες…