Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Fiat Professional αναμένεται να λανσάρει μέσα στο 2016 τη νέα γενιά του Mitsubishi L200 με το λογότυπο της.

Το νέο αυτό μοντέλο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Strada, το οποίο πλέον δεν θα διατίθεται στις αγορές της ΕΕ.

Επιβεβαίωση για το νέο Fiat Pick-Up

4.767 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2014)

Η Mitsubishi επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που αφορούν στην συνεργασία της με την Fiat Professional για το λανσάρισμα της νέας γενιάς του L200 και με το λογότυπο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι Fiat και Mitsubishi αναμένεται να συνεργαστούν στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών καθώς, η πρώτη αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2016, τον αντικαταστάτη του ελαφρού ημιφορτηγού (Pick-Up) της, του Strada, ο οποίος θα βασίζεται στη νέα γενιά του L200.

Αμφότερες οι δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο προ μηνών, βάσει των οποίων, το νέο Pick-Up της Fiat Professional θα αποτελεί ουσιαστικά το νέο Mitsubishi L200 με το λογότυπο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτό μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ ωστόσο, αξίζει επιγραμματικά αξίζει να αναφέρουμε πως θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με το υπάρχον Mitsubishi L200 και θα προσφέρει επίπεδα άνεσης και ασφάλειας αντίστοιχα με αυτά των σύγχρονων επιβατικών οχημάτων, χωρίς φυσικά να θέτει περιορισμούς αναφορικά με τις μεταφορικές του δυνατότητες.