Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Κινητήρες EEV σε όλη την γκάμα Iveco

2.070 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2009)

Όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, όλη η γκάμα φορτηγών της Ιταλικής Iveco θα είναι διαθέσιμη (για την αγορά της Μ. Βρετανίας) με κινητήρες που καλύπτουν τόσο τις προδιαγραφές της Euro 5 όσο και το αυστηρότερο πρότυπο EEV (Environmentally Enhanced Vehicles).

Η Iveco συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων και μοντέλα όπως το Eurocargo έχουν να επιδείξουν μια μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χάρη στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της, πρόσφατα η Iveco ανακοίνωσε πως όλοι οι εκπρόσωποι στην γκάμα της θα προσφέρονται πλέον με κινητήρες σε εκδόσεις που καλύπτουν τις προδιαγραφές EEV, γεγονός που σημαίνει ακόμα πιο περιορισμένες εκπομπές ρύπων και μικροσωματιδίων σε σχέση με τα όσα προβλέπει η Euro 5.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αρκετές χώρες της ΕΕ όπως η Μ. Βρετανία, η Γερμανία κ.ά. τα επαγγελματικά οχήματα με –νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας- κινητήρες απολαμβάνουν αρκετές «ελαφρύνσεις» σε ότι αφορά το κόστος κίνησης τους στις οποίες περιλαμβάνονται μειωμένα ή μηδενικά κόμιστρα σε διόδια κ.ά.