ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάκληση για το RENAULT TRAFIC II

2.221 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2009)

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει, ότι η εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της RENAULT στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων RENAULT μοντέλο TRAFIC II, για έλεγχο στις πίσω πλαϊνές ζώνες ασφαλείας.

Η ανάκληση αφορά 99 οχήματα, παραγωγής έως 14 Ιανουαρίου 2008 (προέλευσης Ισπανίας) ή έως 12 Μαρτίου (προέλευσης Αγγλίας), στα οποία υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης λασκαρίσματος, λόγω χρήσης, των βιδών στερέωσης των υποδοχών των πίσω πλαϊνών ζωνών ασφαλείας, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει την ασφάλεια των πίσω επιβαινόντων.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου RENAULT, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ στους αριθμούς 211-1070 700 και 800 – 11 – 11011.