Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

A.T. Robles και Scania στην υπηρεσία της Βαρκελώνης (+vid)

3.163 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Οι αστικές διανομές αποτελούν την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων που εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος όμως έχει αντίκτυπο και στη δική μας ζωή, όπως και στην ποιότητά της. Πάνω σε αυτό τον τομέα έχει συνεργαστεί η μεταφορική εταιρεία A.T. Robles και η Scania. Δείτε περισσότερα.

Συγκεκριμένα η A.T. Robles χρησιμοποιώντας ένα αεριοκίνητο (CNG) φορτηγό της Scania, είναι σε θέση να διανέμει καθημερινά τα αγαθά μέσα στους δρόμους της Βαρκελώνης, πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων διαδρομές με λιγότερες εκπομπές ρύπων, κάτι το οποίο αναφέρει σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Albert Esteve Calderó.
 
«Το συγκεκριμένο φορτηγό προσφέρει πλεονεκτήματα όσον αφορά τις εκπομπές σωματιδίων. Επιπλέον μας παρέχει πρόσβαση στην πόλη όταν ενεργοποιούνται οι περιορισμοί της κυκλοφορίας και παρέχει επίσης χαμηλότερες τιμές καυσίμων», ήταν τα λόγια του.
 
Με αυτό τον τρόπο η A.T. Robles διανείμει τα προϊόντα εντός Βαρκελώνης στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, ενώ μέσω του φορτηγού της Scania μπορεί να εισέρχεται στο κέντρο της πόλης, παρόλο το σύστημα ταξινόμησης εκπομπών που έχουν θέσει σε ισχύ οι αρμόδιοι φορείς.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό τον τρόπο συμβάλει στη προσπάθεια της Καταλανικής πρωτεύουσας να μειωθεί η ρύπανση κατά 30% προκειμένου να συμμορφωθεί με τα πρότυπα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.