Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αδράξτε την ευκαιρία

Αδράξτε την ευκαιρία

  • Αδράξτε την ευκαιρία
  • Αδράξτε την ευκαιρία

Αδράξτε την ευκαιρία

9.214 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2016)

Μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020, προβλέπεται η επιδότηση αγοράς καινούργιου επαγγελματικού οχήματος για χιλιάδες επιχειρήσεις. Μεταξύ των μοντέλων που καλύπτουν τις προδιαγραφές είναι τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με 9+ θέσεις, εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες επιλογές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020, αναμένεται να διοχετευθούν στην ελληνική αγορά περίπου 370 εκ. ευρώ, από τα οποία υπολογίζεται πως θα επωφεληθούν έως και 5.000 επιχειρήσεις, ενώ την ίδια στιγμή, θα δημιουργηθούν έως και 7.000 νέες θέσεις εργασίας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι τέσσερις πυλώνες του προγράμματος
Τα προγράμματα χρηματοδότησης επενδύσεων στον ιδιωτικό τομέα που προβλέπονται στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 αφορούν σε τέσσερις τομείς και πιο συγκεκριμένα:
• Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
• Νεοφυής επιχειρηματικότητα
• Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές.
• Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ Επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.
Παράλληλα, μια σημαντική πτυχή του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020 αφορά και στην επιδότηση αγοράς επαγγελματικών οχημάτων για την οποία θα δούμε τα όσα προβλέπονται αναλυτικά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »