Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακοινώθηκε η ακύρωση των εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ΚΤΕΟ καθώς και η αναστολή του μέτρου του Δακτυλίου της Αθήνας.

Αναβάλλονται οι εξετάσεις ελεγκτών των ΚΤΕΟ

2.542 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2020)

Εκτός από τις εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών ΚΤΕΟ (Δημόσιων ή Ιδιωτικών), το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε και την προσωρινή παύση της ισχύος του μέτρου του Δακτυλίου της Αθήνας.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις για τους υποψήφιους ελεγκτές όλων των τύπων οχημάτων των Δημόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Μεταφορών από 30 – 31 Μαρτίου.
Ωστόσο, με σχετική ανακοίνωση του, το υπουργείο αποφάσισε την ακύρωση τους και αναμένεται να υπάρξει νέα ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να καθοριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.
Παράλληλα, του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε και την παράταση της ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου ενώ και η ισχύς των πιστοποιητικών των ελεγκτών ΚΤΕΟ (ADR – ATP) τα οποία έχουν λήξει ή θα λήξουν στο διάστημα έως και την 30η Ιουνίου του 2020.
Τέλος, μεταξύ των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν από τη κυβέρνηση, περιλαμβάνεται και η αναστολή του μέτρου του Δακτυλίου (σύστημα μονών – ζυγών) για την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι το τέλος Απριλίου του 2020.