Αναβαθμισμένο και πιο πλήρες από ποτέ

Μετά από 5,5 έτη, το Mercedes-Benz Vito αναβαθμίζεται πλήρως, υιοθετώντας στοιχεία που ουσιαστικά θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία των Μεσαίων Vans. Ανακαλύψτε το!

 
Από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και ξεκίνησε η εμπορική πορεία της προηγούμενης γενιάς του Vito, έχουν διατεθεί συνολικά 508.000 οχήματα σε περισσότερες από 100 αγορές παγκοσμίως, με το Μεσαίο Van της Mercedes-Benz να κατασκευάζεται στην Ισπανία (Vitoria), την Κίνα (Fuzhou) αλλά και τις ΗΠΑ (Τσάρλεστον), όπου διατίθεται με την ονομασία «Metris». Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως π.χ. το εξαιρετικό τεχνολογικό υπόβαθρο, η δυνατότητα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και σε όλους τους τροχούς, ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την πλούσια γκάμα κινητήρων, το Vito κατάφερε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία του. Ωστόσο το… πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πλέον, προκειμένου να είναι σε θέση να παραμείνει ανταγωνιστικό, επιβάλλονταν η αναβάθμιση του.

Εντυπωσιακά νέα στοιχεία
 Δεδομένου ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα οχήματά στην γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz, το νέο Vito δεν θα μπορούσε παρά να θέσει εκ νέου νέα πρότυπα στην κατηγορία του, όπως αντίστοιχα και το νέο Sprinter (του οποίου η παρουσίαση προηγήθηκε χρονικά).
Όπως θα δούμε και παρακάτω, εκτός από την πιο ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το νέο Vito έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων μια εντελώς νέα γενιά κινητήρων (OM 654) που ουσιαστικά αυξάνει σημαντικά την γκάμα μηχανικών συνόλων του.
Παράλληλα, υιοθετείται αερανάρτηση «Airmatic» με πολλαπλά οφέλη στην βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς ενώ, τα νέα Distronic και Active Brake Assist αναβαθμίζουν το επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας.
Τέλος, οι επιβατικές –ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του (eVito Tourer) με απόδοση ισχύος της τάξης των 204 ίππων, προσφέρουν μέγιστη αυτονομία έως και 421 χλμ.!

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ