Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο πακέτο αξεσουάρ με την ονομασία «T-Sport20» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων spoiler της ABT για τον εμπρός προφυλακτήρα…

… ειδική αεροτομή για το πίσω μέρος του αμαξώματος…

… ράγες οροφής με μαύρη ματ βαφή…

… καθώς και ειδικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε συνδυασμό με μεταλλικές πλευρικές μπάρες.

Αναβαθμίστε την εικόνα του Transporter σας!

2.127 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2021)

Η Volkswagen Commercial Vehicles παρουσίασε μια νέα σειρά αξεσουάρ που ενισχύουν ξεκάθαρα τον δυναμισμό της συνολικής εικόνας του T6.1 Transporter.

Το Volkswagen Transporter αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο καλοπουλημένα ελαφρά επαγγελματικά σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών και η πιο πρόσφατη έκδοση του, η «T6.1» που ξεκίνησε την εμπορική της πορεία –και στην ελληνική αγορά- μέσα στο 2020, αποτελεί μια από τις πληρέστερες και πιο αποδοτικές προτάσεις στην κατηγορία των Μεσαίων Vans.

Προκειμένου να το καταστήσει ακόμη πιο… θελκτικό, η εταιρεία παρουσίασε νέα νέο αεροδυναμικό kit που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως spoilers για τους προφυλακτήρες από την ABT, μαύρα πλευρικές μπάρες και ράγες οροφής. Αυτά για το… βασικό πακέτο «T6.1 Sport20» καθώς περαιτέρω μπορούν να προστεθούν στοιχεία όπως μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών!

Τα εν λόγω αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα σε 14 διαφορετικούς χρωματισμούς, προκειμένου να ταιριάζουν με την βαφή του αμαξώματος.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής του τμήματος After Sales & Marketing της Volkswagen Commercial Vehicles, κ. Paul Anderson, «… Το Transporter έχει μια πλούσια κληρονομία για περισσότερα από 70 χρόνια, έχοντας αποδείξει πως δεν κάνει απλώς τη δουλειά, αλλά την κάνει με στυλ. Η νέα συλλογή T-Sport20 απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το T6.1 τους να ξεχωρίζει».