Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι Volkswagen AG και Ford Motor Co αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα τη συνεργασία τους για την εξέλιξη νέων επαγγελματικών οχημάτων καθώς και ηλεκτρικών / αυτόνομα κινούμενων προτάσεων σε όλες τις κατηγορίες.

Ανακοινώνουν συνεργασία οι Ford και VW!

3.189 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, οι αυτοκινητοβιομηχανίες Volkswagen AG και Ford Motor Co αναμένεται να ανακοινώσουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους, πρωτίστως για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων.

Όπως είχαμε αναφέρει κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου του 2018, δύο εκ των κολοσσών της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Volkswagen AG και η Ford Motor Co, προσανατολίζονται στη σύναψη συνεργασίας προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξημένες απαιτήσεις εξέλιξης νέων μοντέλων και τεχνολογιών.
Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες ωστόσο καθιστούν το χρονοδιάγραμμα των επίσημων ανακοινώσεων σημαντικά σαφέστερο καθώς, δεν αποκλείεται να έχουμε σχετικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια του προσεχούς Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS 2019, 19 – 27 Ιανουαρίου).
Ορισμένες από τις βασικότερες παραμέτρους που ωθούν τις δύο αυτοκινητοβιομηχανίες σε αυτήν την κίνηση που είναι σαφές πως θα αλλάζει άρδην τις ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η ανάγκη εξορθολογισμού του δικτύου παραγωγής των οχημάτων, αναλόγως της αγοράς για την οποία προορίζονται (Ευρώπη, ΗΠΑ, Κίνα κ.ο.κ.), ο περιορισμός του κόστους εξέλιξης των μελλοντικών ηλεκτροκίνητων και αυτόνομα κινούμενων οχημάτων, καθώς και οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις μείωσης των εκπομπών ρύπων για τα οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Μέσω λοιπόν της εν λόγω συνεργασίας που υπολογίζεται πως θα επιφέρει μείωση δαπανών πολλών δις ευρώ, πηγές από αμφότερες τις εταιρείες αναφέρουν πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις τόσο στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και στα στάδια εξέλιξης ηλεκτροκινούμενων προτάσεων σε πολλές ακόμη κατηγορίες.
Περισσότερες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα όταν και η έκθεση «NAIAS 2019» ανοίγει τις πύλες της…