Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποδράστε από την καθημερινότητα (+video)

9.008 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2019)

Ανακαλύψτε το εντυπωσιακό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που η Citroen έχει εξελίξει με βάση το νέο Spacetourer. Πολυχρηστικό, ευέλικτο και πλήρως «συνδεδεμένο»!

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως «Leisure Vehicle Motor Show» του Παρισιού (28/9 – 6/10), που αφορά στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, η Citroen αναμένεται να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο Caravan με τον ονομασία «SpaceTourer The Citroenist Concept».
Η Citroen δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία και στην αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων διατηρώντας επί σειρά ετών υψηλότατες πωλήσεις εκπροσώπων που χρησιμοποιούνται ως βάση για τα εν λόγω οχήματα.
Βασισμένο στην επιβατική έκδοση «SpaceTourer» της νέας γενιάς του Jumpy, το εν λόγω πρωτότυπο Caravan διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις βασικές αρχές της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας όπως το υψηλό επίπεδο άνεσης και τη καλαίσθητη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, ενώ διακρίνεται για τα κορυφαίας ποιότητας υλικά που ενσωματώνει παντού.
Προσφέροντας χώρους για την κατάκλιση δύο επιβατών στο εσωτερικό του χάρη στην αναδιπλούμενη οροφή ενώ η έξυπνη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού της καμπίνας προβλέπει ακόμη και την ύπαρξη ενός ειδικού χώρου για την υποστήριξη ενός προηγμένου συστήματος πολυμέσων με οθόνη τηλεόρασης κ.ά.
Παράλληλα, το SpaceTourer The Citroenist Concept είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση ακόμη και σε εκτός δρόμου διαδρομές χάρη στη μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς μέσω ενός σχετικού συστήματος της Dangel ενώ κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα του εδράζεται ένα μηχανικό σύνολο BlueHDi με απόδοση 150 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.
Περισσότερα για το πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Citroen στις εικόνες που δημοσιεύουμε αλλά και στο παρακάτω video…