Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
AUTOHOF TRUCKING BROTHERS

AUTOHOF TRUCKING BROTHERS

  • AUTOHOF TRUCKING BROTHERS
  • AUTOHOF TRUCKING BROTHERS

AUTOHOF TRUCKING BROTHERS

86.414 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

Η Autohof Trucking Brothers είναι ένας ιδιωτικός χώρος στάθμευσης με πολυάριθμες θέσεις στάθμευσης. Διαθέτει προσωπικό το οποίο είναι αξιόπιστο και υπόσχεται την απόλυτη ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


 
Είστε επαγγελματίας οδηγός και δυσκολεύεστε να βρείτε μέρος να παρκάρετε το φορτηγό σας; Τα ιδιωτικά πάρκινγκ είναι σε θέση να δώσουν λύση στο πρόβλημα.  Αποτελούν πλέον μία αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της αναζήτησης της ασφαλούς και άνετης στάθμευσης. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, extra υπηρεσίες και χαμηλές τιμές, είναι μερικά από τα  πλεονεκτήματα που διαθέτουν πολλές επιχειρήσεις parking, οι οποίες εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο σου θα είναι ασφαλές, ατρακαριστο και καθαρό!

Πως θα επιλέξετε;

Επειδή υπάρχουν «παγίδες», ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την επιλογή σου:
  •  Ανεση και ευκολία στο παρκάρισμα. Τέρμα οι συνεχόμενες «γύρες» και το χάσιμο χρόνου, για την αναζήτηση χώρου. Τα parking μπορούν να προσφέρουν πολλές θέσεις, στις οποίες μπορείς να παρκάρεις άνετα το αυτοκίνητο σου, χωρίς να είναι ο ένας πάνω στον άλλον.
     
  • Ασφάλεια. Τις περισσότερες φορές που θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου σε ένα parking, το κάνεις και για λόγους ασφαλείας. Προσφέρουν ασφάλεια 24/7, η οποία επιτυγχάνεται με καλό φωτισμό, βιντεοσκόπηση, περίφραξη, ενώ διαθέτει και έμπειρο προσωπικό φύλαξης. Σε πείθουν δηλαδή να τους εμπιστευτείς το αυτοκίνητο σου!
     
  • Extra Υπηρεσίες. Τα parking, τα οποία διαθέτουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, παρέχουν και «βασιλικές» υπηρεσίες στο αυτοκίνητο σου. Πλύσιμο μέσα – έξω, αυτόματους πωλητές, αλλαγή λαδιών και φίλτρων.
  • Φιλική εξυπηρέτηση. Είναι ένα σημαντικό κριτήριο, για την άριστη εξυπηρέτηση.
     
  • Σωστή τιμή. Για να πειστεί πλήρως ο πελάτης θα πρέπει και να ξέρει ότι δεν θα τον «γδάρουν» οικονομικά. Πλέον τα ιδιωτικά parking προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε λογικές τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρουν προγράμματα εβδομαδιαία και μηναία, σε πολύ καλές τιμές και πάντα με απόδειξη!
Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Autohof Trucking Brothers

H Autohof Trucking Brothers προσφέρει ασφαλή στάθμευση, είτε για μεγάλη είτε για μικρή διάρκεια παραμονής.  Έχει πολλές θέσεις και αποτελεί μια εύκολη, σίγουρη και οικονομική λύση για όσους θέλουν να σταθμεύσουν το φορτηγό τους.

Στις εγκαταστάσεις τους θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Parking 24 ώρες το 24ωρο
  • Μέγιστη ασφάλεια

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »