Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με την μεγάλη μπαταρία 75kWh: αυτονομία 350km για το νέο E-Scudo

Με την μεγάλη μπαταρία 75kWh: αυτονομία 350km για το νέο E-Scudo

  • Με την μεγάλη μπαταρία 75kWh: αυτονομία 350km για το νέο E-Scudo
  • Με την μεγάλη μπαταρία 75kWh: αυτονομία 350km για το νέο E-Scudo

Με την μεγάλη μπαταρία 75kWh: αυτονομία 350km για το νέο E-Scudo

36.528 Επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο Scudo εξελίσσει ακόμα περισσότερο στην αυθεντία του γύρω από την άψογη υποστήριξη του επαγγελματία. Έχει ανανεωμένη εικόνα, αναβαθμισμένη αποδοτικότητα, κορυφαία συνδεσιμότητα και ακόμα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Διατίθεται σε ντίζελ και ηλεκτρικές εκδόσεις, προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, με κορυφαία τεχνολογία σε κάθε περίπτωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
 Στην περίπτωση του E-Scudo, o ηλεκτρικός κινητήρας των 136 PS και 260 Nm είναι εντελώς αθόρυβος και έχει αυτονομία 224 km κατά WLTP με την μικρή μπαταρία των 50 kWh. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή της μεγαλύτερης μπαταρίας των 75 kWh, αυξάνοντας τη συνολική αυτονομία σε 350 χιλιόμετρα.
 
Την γκάμα ολοκληρώνει η γκάμα των ντίζελ κινητήρων που είναι ευθυγραμμισμένη με τις πλέον αυστηρές νόρμες για τα καυσαέρια και διαθέτει τρεις επιλογές ισχύος, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο με 8 σχέσεις.
 
Η καμπίνα είναι μοντέρνα και ιδιαίτερα πρακτική, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και νέα σχεδίαση σε επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι. Διαθέτει άνετη θέση οδήγησης, ενώ η καμπίνα έχει σχεδιαστεί σε ιδανικές διαστάσεις ώστε να επιτυγχάνεται η εύκολη προσαρμογή κάθε οδηγού. Στόχος είναι η επίτευξη των καλύτερων συνθηκών για την κάθε μέρα στη δουλειά, κάτι που ειδικά στην ηλεκτρική έκδοση συνοδεύεται από πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου.
 
Το νέο Scudo μπορεί να μεταφέρει έως 1,4 τόνους ωφέλιμου φορτίου και χωράει αντικείμενα μήκους έως 4,02 m σε έως 6,6 m3 όγκου, όμως με ύψος 1,9 m έχει τις μικρές διαστάσεις που χρειάζεται η αστική καθημερινότητα. Επιπρόσθετα, το Scudo διαθέτει (όπως και ολόκληρη η νέα γκάμα FIAT Professional) ιδιαίτερα προηγμένα συστήματα ψηφιακής επικοινωνίας και συνδεσιμότητας με τον χρήστη. Με τα Connected Services και την εφαρμογή FIAT app η ζωή του επαγγελματία γίνεται σημαντικά πιο εύκολη και αποδοτική, με υπηρεσίες που αποδεικνύονται πολύτιμες στην εργασιακή καθημερινότητα.
 

Σελίδα 1Αυτή είναι η νέα γκάμα της FIAT Professional
Σελίδα 2Στο μποτιλιάρισμα, το νέο E-Ducato μπορεί να αναλάβει αυτόνομα την οδήγηση
Σελίδα 3Με την μεγάλη μπαταρία 75kWh: αυτονομία 350km για το νέο E-Scudo