Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Βραβείο κορυφαίου οχήματος υδρογόνου για το E-WAY H2 της Iveco Bus!

7.605 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2024)
Βραβείο κορυφαίου οχήματος υδρογόνου για το E-WAY H2 της Iveco Bus!

Βραβείο κορυφαίου οχήματος υδρογόνου για το E-WAY H2 της Iveco Bus!

  • Βραβείο κορυφαίου οχήματος υδρογόνου για το E-WAY H2 της Iveco Bus!
  • Βραβείο κορυφαίου οχήματος υδρογόνου για το E-WAY H2 της Iveco Bus!

-Βραβεύτηκε για τις επιδόσεις & για την καινοτομία του στις μεταφορές χωρίς ρύπους
-Απόδοση 421 αλόγων & μέγιστη ροπή 3.000 Nm, με αυτονομία 450 χλμ
-Με μήκος 12 μ. μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 110 άτομα

Βραβεύτηκε για τις επιδόσεις & για την καινοτομία του στις μεταφορές χωρίς ρύπους

Τη δεύτερη τιμητική του διάκριση, ύστερα από το «Διεθνές Βραβείο Βιωσιμότητας 2024» που του απονεμήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Busplaner, κατέκτησε το υδρογονοκίνητο λεωφορείο, E-WAY H2, της Iveco, σε τελετή που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής «Green Gas Mobility 2024» («Πράσινη Κινητικότητα 2024»).   
Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τρίτων «Neutral Transport Innovation Awards» (που αφορούν στις μηδενικές εκπομπές ρύπων, καθώς και την ευρηματικότητα στον τομέα των μεταφορών) στην Ισπανία, περισσότεροι από 150 παριστάμενοι έδωσαν την ψήφο τους για το «Καλύτερο Όχημα Υδρογόνου» στο E-WAY H2, επικροτώντας έτσι τις επιδόσεις και την καινοτομία του.
Ο διευθυντής της Iveco Bus σε Ισπανία και Πορτογαλία, Fabrizio Toscano, τόνισε αναφορικά με τη συγκεκριμένη επιτυχία πως: «Η ζήτηση για βιώσιμα επιβατικά οχήματα έχει αυξηθεί σημαντικά μέσα στα τελευταία χρόνια. Η IVECO BUS προσφέρει μια πλήρη επιλογή λύσεων εναλλακτικής ενέργειας για να υποστηρίξει τους φορείς εμπορευματικών μεταφορών στη μετάβασή τους σε μηδενικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία και των οχημάτων κυψελών καυσίμου, τα οποία πρόκειται να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην απεξάρτηση της κινητικότητας των ανθρώπων από τον άνθρακα. Σήμερα, το E-WAY H2 παρέχει μια νέα ηλεκτρική εναλλακτική λύση για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και επεκτείνει περαιτέρω τις επιλογές που παρέχουμε στους πελάτες μας, οι οποίες περιλαμβάνουν πλήρως ηλεκτρικό και φυσικό αέριο».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>