Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz Vans διέρρευσε στα social media τις πρώτες εικόνες του μελλοντικού Citan, που ωστόσο φέρει εκτεταμένο καμουφλάζ.

Δεδομένου ότι θα βασίζεται στη νέα γενιά του Renault Kangoo, υπολογίζουμε πως θα μπορεί να υποστηρίξει φορτία όγκου έως και 4,9 κ.μ. ενώ…

… η εταιρεία δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει πως το νέο Citan θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρικές εκδόσεις «eCitan».

Δείτε το μελλοντικό Mercedes-Benz eCitan

6.171 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2021)

Δείτε τις νέες εικόνες με έντονο καμουφλάζ του μελλοντικού Vanette που θα προσφέρεται και σε ηλεκτρικές εκδόσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα γενιά του Citan μέσα στο 2ο 6μηνο του 2021 με τις πωλήσεις της να υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022.
Όπως και η υπάρχουσα γενιά του μοντέλου, έτσι και η νέα θα υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά και δομικά μέρη από τη νέα γενιά του Renault Kangoo, όπως αντίστοιχα θα ισχύει και για το νέο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που αναμένεται να παρουσιάσει και να προσθέσει στη γκάμα της η Nissan.
Αυτό συνεπάγεται πως το μελλοντικό Mercedes-Benz Citan Van θα προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με όγκο από 3,3 – 4,9κ.μ.
Παράλληλα όμως με τις αμιγώς επαγγελματικές εκδόσεις, η Mercedes-Benz έχει ανακοινώσει πως θα προσφέρει και ένα νέο επιβατικό μοντέλο βασισμένο στο νέο Citan, το οποίο θα φέρει την ονομασία «T-Class» και όπως όλα δείχνουν, να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2ο 6μηνο του 2022.
Τέλος, εκτός των συμβατικών του εκδόσεων, το νέο Citan θα προσφέρεται και ως «eCitan» δηλαδή σε αμιγώς ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις, με την εταιρεία μάλιστα να παρουσιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες εικόνες της εν λόγω έκδοση, αν και με εκτεταμένο καμουφλάζ…