Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Nissan θα λανσάρει ένα νέο Vanette στις διάφορες αγορές της ΕΕ που θα βασίζεται στη νέα γενιά του Renault Kangoo.

Στα σκαριά νέο επαγγελματικό από τη Nissan

8.303 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2021)

Η ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει στην παρούσα φάση ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο, σε συνεργασία με τη Renault, το οποίο θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία.

Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα του Ομίλου Renault – Nissan, το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της ιαπωνικής εταιρείας, ανακοινώθηκε πως θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη γραμμή παραγωγής του Mauberge (Γαλλία), όπως και το νέο Renault Kangoo.
Φυσικά, προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για αυτό ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, κ. Ashwani Gupta, έσπευσε να προσθέσει πως: «… Το μελλοντικό αυτό Van θα αποτελέσει μια συνέχεια της ισχυρής παρουσίας και δυναμικής της Nissan στις διάφορες αγορές της ΕΕ και θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μας στο πλαίσιο του στρατηγικού προγράμματος –Nissan NEXT- που έχουμε θέσει».
Χωρίς, λοιπόν να γνωρίζουμε ούτε το όνομα, ούτε τις διαστάσεις του, το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο αυτό επαγγελματικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και σε επιβατικές εκδόσεις ενώ θα εφοδιάζεται τόσο με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και με ηλεκτροκινητήρα. Παράλληλα, θα επιδεικνύει πολλαπλές εκδόσεις ως προς τις διαστάσεις και τους τύπους του αμαξώματος του.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως το εν λόγω μοντέλο θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής του Mauberge (Γαλλία), όπως και ισχύει από το 2019 και για την υπάρχουσα γενιά του Nissan NV250 ενώ, κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελεί τη νέα πρόταση της Nissan για την κατηγορία των Vanette, που θα βασίζεται στη νέα γενιά του Renault Kangoo.