Ανακαλύψτε κορυφαίες προτάσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την αποδοτικότητα τους.

Η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω πανδημίας, έχει πιέσει τις αντοχές των εταιρειών διανομών.

Delivery & οχήματα που κερδίζουν το στοίχημα!

Ανακαλύψτε κορυφαίες προτάσεις ελαφρών επαγγελματικών που καλύπτουν απόλυτα τις αστικές εμπορευματικές μεταφορές πάσης φύσεως, στη νέα εποχή του e-commerce και όχι μόνο…Η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω πανδημίας, έχει πιέσει τις αντοχές των εταιρειών διανομών.

Η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω πανδημίας, έχει πιέσει τις αντοχές των εταιρειών διανομών.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τα αποτελέσματα – αλλεπάλληλων διεθνών ερευνών καθιστούν σαφές πως η ολοένα και αυξανόμενη συγκέντρωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα και η εξέλιξη νέων μορφών επιχειρηματικότητας, όπως π.χ. το e-commerce, αναμένεται να αλλάξουν άρδην τη δομή και τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας, ειδικά στο κομμάτι που αποκαλείται «last mile», δηλαδή στο τελικό στάδιο της παράδοσης ενός προϊόντος στον πελάτη, καθώς πλέον, οι παραδόσεις… στην πόρτα τείνουν να γίνουν ο κανόνας.
Φυσικά, τα δεδομένα αυτά δεν είναι κάτι το νέο ωστόσο, η πρωτόγνωρη… αναστάτωση που προκάλεσε η πρόσφατη πανδημία του COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο λειτούργησε ως καταλύτης, επισπεύδοντας τις διαδικασίες αναδιοργάνωσης του κλάδου των city logistics, δεδομένου ότι, σε μια στιγμή, εκατομμύρια πολίτες αναγκάστηκαν να κλειστούν στα σπίτια τους, απαιτώντας από τις υπάρχουσες υποδομές του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας να φροντίσουν για τις παραδόσεις πάσης φύσεως υπηρεσιών και προϊόντων στο κατώφλι τους.
 
Για παράδειγμα, ο κλάδος των ταχυμεταφορών, γνώρισε πρωτόγνωρη πίεση και κλήθηκε να ανταποκριθεί σε μια σχεδόν κατακόρυφη αύξηση του όγκου των φορτίου που διαχειριστεί, μέσα σε διάστημα ελάχιστων εβδομάδων με τα αποτελέσματα να μην είναι και τα καλύτερα δυνατά, για πολλές εκ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο κλάδο.

Μια από τις πρωταρχικές παραμέτρους που ουσιαστικά διασφάλισαν την αποδοτικότητα –και σε μεσοπρόθεσμη βάση- τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που καλούνται να υποστηρίξουν όλες τις μορφές των city logistics, είναι χωρίς αμφιβολία τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Επιχειρήσεις και επαγγελματίες που βασίστηκαν στον αποδοτικό (και επαρκή) στόλο οχημάτων τους, μπόρεσαν να κερδίσουν το… στοίχημα και τις εντυπώσεις.
Παράλληλα, στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, που πλέον εισέρχεται για τα καλά και η ελληνική κοινωνία, η αναβάθμιση του εταιρικού προφίλ μέσω της χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον μεταφορικών λύσεων, συμβαδίζει στενά με την ανάγκη για μείωση του λειτουργικού κόστους.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, σας παρουσιάζουμε κορυφαίες προτάσεις οχημάτων που είναι σε θέση να ανταποκριθούν απόλυτα στη… νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται στα city logistics, με ή χωρίς την απειλή της πανδημίας. Τα δε μισθώματα leasing που αναφέρουμε, είναι ενδεικτικά καθώς αφορούν σε –εφήμερες- προτάσεις της αγοράς και ενδέχεται να αλλάξουν.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »