Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια νέα πολυτελής και πληρέστατη πρόταση στην κατηγορία

117.276 Επισκέψεις στο άρθρο
Πολυτελές, άνετο, πληθωρικό σε διαστάσεις και δυνατότητες, το νέο VW Amarok είναι ένα όχημα που εκφράζει απόλυτα τη νέα τάξη πραγμάτων, όπως αυτή διαμορφώνεται για την κατηγορία των Pick-Up σε παγκόσμ

Πολυτελές, άνετο, πληθωρικό σε διαστάσεις και δυνατότητες, το νέο VW Amarok είναι ένα όχημα που εκφράζει απόλυτα τη νέα τάξη πραγμάτων, όπως αυτή διαμορφώνεται για την κατηγορία των Pick-Up σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τα θετικά και τα αρνητικά της…

    Με βάση λοιπόν τα όσα αναφέρει η VW Επαγγελματικά Οχήματα για την ελληνική αγορά, το νέο VW Amarok (με κόστος από 43.500 ευρώ) δεν είναι η πιο οικονομική πρόταση διπλοκάμπινου Pick-Up δεδομένου ότι οι αντίστοιχες Double Cab εκδόσεις του Isuzu D-Max ξεκινούν από τα 34.450 ευρώ, του Toyota Hilux από τα 36.880 ευρώ και του Ford Ranger από τα 43.138 ευρώ.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »
     Ωστόσο, είναι σαφές πως ακόμη και στις βασικές του εκδόσεις, διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ στις κορυφαίες εκδόσεις (PanAmerican, Aventura)… απογειώνεται, με το ανάλογο φυσικά τίμημα.
     
    Το νέο Amarok δεν θα προσφέρετε (προς το παρόν) σε κάποια ειδική έκδοση όπως το GR Sport (για το Hilux) ή το Raptor (για το Ranger), με αποτέλεσμα, η συνολική του εικόνα να παραπέμπει περισσότερο σε ένα πολυτελές, άνετο, και επιβλητικό σχεδιαστικά μοντέλο, που ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις τα μεγάλα SUVs.
     
    Φυσικά, διαθέτει όλα τα εχέγγυα (δομή και εξοπλισμός) για να κινηθεί σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και εκτός δρόμου, ωστόσο είναι σαφές πως σε αυτήν την περίπτωση ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να επιλέξει ένα διαφορετικό στυλ ελαστικών.
     
    Αντίστοιχα, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1,0t., μια επίδοση διόλου ευκαταφρόνητη για τα δεδομένα της κατηγορίας ωστόσο και εδώ, επιλογές όπως το Isuzu D-Max μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα, τουλάχιστον σε ωφέλιμο.
     
    Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε πως το νέο VW Amarok, εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή της κατηγορίας των Pick-Up, που θέλει οι εκπρόσωποι της να διακρίνονται σε πολλούς επιπλέον τομείς, που σχετίζονται κυρίως με την άνεση, την ασφάλεια και την αισθητική των επιβαινόντων, διατηρώντας –έστω και ως ένα βαθμό, τις μεγάλες μεταφορικές τους δυνατότητες, καθώς δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως εξακολουθούμε να μιλάμε για ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα.
     

    Σελίδα 1Δοκιμή: Νέο VW Amarok
    Σελίδα 2Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με εντελώς νέα σχεδίαση μέσα – έξω
    Σελίδα 3Μεγαλύτερος και πρακτικότερος χώρος φόρτωσης
    Σελίδα 4Με ισχύ έως 240hp και νέο 10άρι αυτόματο κιβώτιο
    Σελίδα 5Μια νέα πολυτελής και πληρέστατη πρόταση στην κατηγορία