Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
E-Transit: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία και με ταχύτερη φόρτιση

E-Transit: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία και με ταχύτερη φόρτιση

  • E-Transit: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία και με ταχύτερη φόρτιση
  • E-Transit: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία και με ταχύτερη φόρτιση

E-Transit: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία και με ταχύτερη φόρτιση

28.535 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2024)

- Η μπαταρία των 89 kWh στην έκδοση Extended Range εξασφαλίζει αυτονομία 402 χλμ.
- Το E-Transit Extended Range διατίθεται με μια ολοκληρωμένη γκάμα 19 παραλλαγών
- Η νέα έκδοση υποστηρίζει λογισμικό Ford Pro Telematics

Η μπαταρία των 89 kWh στην έκδοση Extended Range εξασφαλίζει αυτονομία 402 χλμ.

Μεγαλύτερη κατά 28 % αυτονομία, που θα φτάνει ως τα 402 χλμ., εξασφαλίζει η μπαταρία των 89 kWh στη νέα έκδοση Extended Range για το επαγγελματικό E- Transit. Από εκεί και πέρα, η μπαταρία παρέχει ταχύτερη φόρτιση AC και DC, καθώς στην πρώτη περίπτωση η μέγιστη ισχύς φόρτισης αυξάνεται από 11 kW σε 22 kW - άρα η πλήρης φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας θα διαρκεί λιγότερο από 6 ώρες -, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η μέγιστη ισχύς ταχείας φόρτισης αυξάνεται από 115 kW σε 180 kW, πράγμα που σημαίνει πως 10 λεπτά φόρτισης θα είναι αρκετά για να προστεθεί ηλεκτρική ενέργεια που θα καλύπτει μέχρι και 116 χλμ.
Αναφορικά με τις ψυχρότερες καιρικές συνθήκες τώρα, το κομμάτι της αυτονομίας ενισχύεται επίσης από την αντλία θερμότητας με έγχυση ατμού η οποία είναι στάνταρ στη νέα έκδοση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα E – Transit του 2024 επωφελούνται από τα μεγαλύτερα διαστήματα service 2 ετών/απεριορίστων χλμ., αριθμός διπλάσιος σε σύγκριση με το σημερινό διάστημα ενός έτους.

Το E-Transit Extended Range διατίθεται με μια ολοκληρωμένη γκάμα 19 παραλλαγών

Η Ford Pro προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα με 19 παραλλαγές του μοντέλου, με τα βιβλία των παραγγελιών να προβλέπεται να ανοίξουν μέσα στη χρονιά και τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για το 2025.

Μεταξύ των παραλλαγών αυτών, λοιπόν, περιλαμβάνονται εκδόσεις με μήκη L3 και L4 και αμαξώματα Van και πλαισίου με καμπίνα, με μικτό βάρος από 3.500 κιλά έως 4.250 κιλά. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.460 κιλά για τα Van μοντέλα και τα 1.814 κιλά για τα πλαισίου με καμπίνα, ενώ για τα μοντέλα με μικτό βάρος 3.500 κιλών το βάρος ρυμούλκησης αγγίζει τα 750 κιλά.

Η νέα έκδοση απευθύνεται σε πελάτες που κινούνται σε αγροτικές περιοχές και σε ψυχρότερα κλίματα, καθώς και σε οδηγούς που οι διαδρομές τους έχουν αυτοκινητόδρομους, με τον Γενικό Διευθυντή της Ford Pro στην Ευρώπη, Hans Schep, να τονίζει πως:  «Προσφέροντας στους πελάτες την δυνατότητα να διανύουν περισσότερα χιλιόμετρα μεταξύ των φορτίσεων, μαζί με μια ευρεία γκάμα τύπων αμαξώματος και υποστήριξη από το συνδεδεμένο οικοσύστημα της Ford Pro, ενισχύουμε τη θέση μας ως αξιόπιστος συνεργάτης που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εταιρικών στόλων». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η νέα έκδοση υποστηρίζει λογισμικό Ford Pro Telematics

Το γεγονός πως η νέα έκδοση υποστηρίζεται από το οικοσύστημα φόρτισης, λογισμικού, συντήρησης και χρηματοδότησης της Ford Pro, παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε τομείς όπως ο χρόνος λειτουργίας, η αποδοτικότητα, η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση του κόστους.

Όπως ισχύει με όλα τα επαγγελματικά  μοντέλα της E – Transit σειράς, η νέα έκδοση είναι πλήρως ενσωματωμένη στην πλατφόρμα συνδεδεμένων λύσεων φόρτισης και λογισμικού της  Ford Pro, παρέχοντας τη δυνατότητα στους διαχειριστές στόλων να παρακολουθούν την απόδοση της διαδικασίας φόρτισης και την ενεργειακή αποδοτικότητα του κάθε οχήματός τους μέσω του λογισμικού Ford Pro Telematics. Το σύστημα πληροφοριών του συγκεκριμένου λογισμικού, άλλωστε, είναι συμβατό για στόλους που περιλαμβάνουν ηλεκτρικά, plug – in υβριδικά και οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και μοντέλα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην γκάμα της Ford.

Στα ψηφιακά χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν για ολόκληρη τη σειρά E – Transit του 2024 από τη Ford Pro περιλαμβάνονται παροχές όπως: 5G modem για γρήγορη συνδεσιμότητα, τεχνολογία delivery assist για εξοικονόμηση ανά στάση μέχρι και 20 δευτερόλεπτα, δυνατότητα ασύρματης ενημέρωσης λογισμικού για πολλαπλές μονάδες του οχήματος κ.ο.κ.