Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Είναι αστέρι πάει σφαίρα (και σε πωλήσεις)!

3.600 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Η νέα γενιά του Sprinter πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις του 1ου 8μήνου στην κατηγορία του και απέχει ελάχιστα από το ανακηρυχθεί… πρόωρα ως το κορυφαίο στα Μεγάλα Vans για το 2019.

Oεκπρόσωπος της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Μεγάλων Vans έχει καταφέρει να «εξαργυρώσει» με εξαιρετική αύξηση των πωλήσεων του στην ελληνική αγορά, το σημαντικά αναβαθμισμένο μηχανικό και τεχνολογικό του υπόβαθρο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του και ήδη βρίσκεται όχι μόνο στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του (+72,50% στις νέες ταξινομήσεις του) όσο και στον… προθάλαμο της λίστας με τα 10 πιο εμπορικά ελαφρά επαγγελματικά της ελληνικής αγοράς. Με τεράστια γκάμα εκδόσεων (1.700!) και μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t., το Sprinter προσφέρεται σε εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και του τέσσερις τροχούς και ωφέλιμο φορτίο έως και 3,0t. όντας σε θέση να υποστηρίξει έως και 8 ευρωπαλέτες στο εσωτερικό του.

Αύξηση πωλήσεων κατά 72,5%
Με 138 πωλήσεις έναντι 80 για το 8μηνο του 2018, το νέο Sprinter έχει καταφέρει να διατηρείται με άνεση στη κορυφή της λίστας  με τα πιο εμπορικά οχήματα της κατηγορίας του, έχοντας να επιδείξει μια –σχετική- διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του, παρά τη σημαντική αναβάθμιση που έχουν υποστεί όλοι.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)