Εξαιρετική σχεδίαση & επιδόσεις!

Το νέο ελαστικό της Bridgestone υπόσχεται ότι θα μειώσει τα λειτουργικά σας έξοδα. Πρωτοποριακή σχεδίαση! Εξαιρετικό στο βρεγμένο οδόστρωμα! Ιδανικό για τις εθνικές μεταφορές!

 
Οι «πρωταθλητές» στην βιομηχανία μεταφορών είναι εκείνοι που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και  την μέγιστη παραγωγικότητα, με το όσο το πιο δυνατόν μικρότερο λειτουργικό κόστος.  Έτσι λοιπόν και το ελαστικό που ψάχνουν για τα φορτηγά τους θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τα παραπάνω.

Η απάντηση της Bridgestone στις ανάγκες τους ακούει στο όνομα DURAVIS R002, το οποίο παρέχει εξαιρετική διάρκεια ζωής για να βοηθήσει τους στόλους να μειώσουν τα έξοδα. Πρόκειται για ένα υπέρ - ανθεκτικό ελαστικό, σχεδιασμένο για εθνικές διαδρομές, εντός και εκτός πόλης και προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Μείωση κόστους ανά χιλιόμετρο και βελτιωμένη διάρκεια ζωής

Το DURAVIS R002 βοηθά στην μειώσει των λειτουργικών εξόδων μέσω της σημαντικής μείωσης του κόστους ανά χιλιόμετρο.  Μάλιστα σε αυτόν τον τομέα είναι καλύτερο κατά 15% (μέσος όρος σε τιμόνι, άξονα κίνησης και συρόμενο) έναντι του προκατόχου του (R-Steer001, R-Drive001 και R168)Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική απόδοση στην αντίσταση στην φθορά και την βελτιστοποίηση της χιλιομετρικής απόδοσης του καυσίμου. Για την ακρίβεια η διάρκεια ζωής του Duravis R002 είναι έως και κατά 45% βελτιωμένη έναντι του προκατόχου του.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οικονομικό και στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αφού παρέχει βελτιστοποιημένη χιλιομετρική απόδοση καυσίμου, με συνδυασμό ταμπέλας B-C-B στα ελαστικά για τιμόνι, άξονα κίνησης και τρέιλερ.

Πρωταθλητής και στο βρεγμένο!

Το DURAVIS R002 θα το βρείτε με την καλύτερη στην κατηγορία ετικέτα με ένδειξη A στην πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και έτοιμο για χρήση σε χειμερινές συνθήκες. Συγκεκριμένα διαθέτει σήμανση 3PSFM και M+S στα ελαστικά του τιμονιού, του άξονα κίνησης και του συρόμενου.

Ένα σχεδιαστικό «διαμάντι»

Ο δρόμος προς την δημιουργία του DURAVIS R002 ήταν εξαιρετικά πολύπλοκος, αφού έπρεπε να συνδυαστούν οι επιδόσεις στο βρεγμένο με τις αντίστοιχες σε φθορά και οικονομία καυσίμου. Το αποτέλεσμα ήταν η σχεδίαση ενός ελαστικού με πρωτοποριακό τρόπο.
Διαθέτει γόμα Nano – pro Tech  υψηλών επιδόσεων, η οποία διαθέτει μεγάλη περιεκτικότητα σε πυρίτιο, για να προσφέρει καλύτερο κράτημα στο βρεγμένο και χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας. Επιπλέον έχει αποκλειστική τεχνολογία μείξης με αποτέλεσμα να φθείρεται σταθερά και να αυξάνονται οι επιδόσεις στο βρεγμένο.

Το πέλμα του είναι υψηλής αποστράγγισης. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σχεδιαστικό αριστούργημα που διαθέτει βελτιστοποιημένο σχήμα ακμών, αυλάκια τύπου Υ, 3D εγκοπές, κανάλια αποστράγγισης και μικροεγκοπές. Κάθε ένα από τα παραπάνω πραγματοποιεί από μία λειτουργία για να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη οικονομία. Για παράδειγμα οι 3D εγκοπές και η ακαμψία του πέλματος στο ελαστικό του τιμονιού προσφέρουν την βελτιωμένη φθορά και οικονομία καυσίμου, ενώ  τα αυλάκια τύπου Y και η βελτιωμένη γωνία ώμου στο ελαστικό του τρέιλερ μειώνει την απώλεια ενέργειας.
 
Δοκιμάστηκε από 13 στόλους και τα 150 φορτηγά τους

Το νέο ελαστικό της Bridgestone δοκιμάστηκε σε συνεργασία με 17 στόλους οχημάτων σε 13 χώρες, σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών λειτουργίας, διανύοντας 12.322.853 χιλιόμετρα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Η οικονομία σε κόστος ανά χιλιόμετρο ανήλθε  στα 112.082 ευρώ/έτος, ενώ το αντίστοιχο ποσό σε οικονομία καυσίμου έφτασε τα 554.459 ευρώ/έτος. Η κατανάλωση καυσίμου μειώθηκε στα 2,3 l/km ανά φορτηγό, ενώ στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα υπήρξε μείωση 1119 τόνων/έτος. Τέλος το ελαστικό του τιμονιού αύξησε το δείκτη κρατήματος στο βρεγμένο σε ποσοστό 9,17% σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Σχεδιασμένο για το μέλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας

Το DuravisR002 είναι εφοδιασμένο με το ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων - radio-frequencyidentification). Μέσω του συστήματος RFID ενισχύεται η δυνατότητα ανίχνευσης των ελαστικών, το οποίο τελικά οδηγεί και στην μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας των οχημάτων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις επιδόσεις οικονομίας που προσφέρει το DURAVIS R002
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ