Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κορυφαία χαρακτηριστικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες για το Bridgestone Duravis R002.

Κορυφαία χαρακτηριστικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες για το Bridgestone Duravis R002.

Σειρά Duravis R002 με 45% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

15.223 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Το ελαστικό της Bridgestone που μειώνει τα λειτουργικά σας έξοδα. Πρωτοποριακή σχεδίαση! Εξαιρετικό στο βρεγμένο οδόστρωμα! Ιδανικό για τις εθνικές μεταφορές!

Bridgestone Duravis R002: πρωτοποριακό!

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Maximum παραγωγικότητα – Minimum λειτουργικά κόστη
  • 45% περισσότερα χλμ. - 15% μείον το κόστος ανά χλμ
  • Σε 7 διαστάσεις για τιμόνι, διαφορικό και συρόμενο

Οι «πρωταθλητές» στη βιομηχανία μεταφορών είναι εκείνοι που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και τη μέγιστη παραγωγικότητα, με όσο το δυνατόν μικρότερο λειτουργικό κόστος.  Έτσι λοιπόν και το ελαστικό που ψάχνουν για τα φορτηγά τους θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τα παραπάνω.

Η απάντηση της Bridgestone στις ανάγκες τους ακούει στο όνομα DURAVIS R002, το οποίο παρέχει εξαιρετική διάρκεια ζωής για να βοηθήσει τους στόλους να μειώσουν τα έξοδα. Πρόκειται για ένα υπέρ - ανθεκτικό ελαστικό, σχεδιασμένο για εθνικές διαδρομές, εντός και εκτός πόλης που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Μείωση κόστους ανά χιλιόμετρο και βελτιωμένη διάρκεια ζωής

Το DURAVIS R002 βοηθά στη μειώση των λειτουργικών εξόδων μέσω της σημαντικής μείωσης του κόστους ανά χιλιόμετρο.  Μάλιστα σε αυτόν τον τομέα είναι καλύτερο κατά 15% (μέσος όρος σε τιμόνι, άξονα κίνησης και συρόμενο) έναντι του προκατόχου του (R-Steer001, R-Drive001 και R168)Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική απόδοση στην αντίσταση στη φθορά και τη βελτιστοποίηση της χιλιομετρικής απόδοσης του καυσίμου.

Για την ακρίβεια η διάρκεια ζωής του Duravis R002 είναι έως και κατά 45% βελτιωμένη έναντι του προκατόχου του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι οικονομικό και στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αφού παρέχει βελτιστοποιημένη χιλιομετρική απόδοση καυσίμου, με συνδυασμό ετικέτας B-C-B στα ελαστικά για τιμόνι, άξονα κίνησης και τρέιλερ

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »