Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος και δυναμικός ο σχεδιασμός του πίσω τμήματος του αμαξώματος.

Οι έντονες ακμές και καμπύλες γραμμές αποτελούν βασικό γνώρισμα του εσωτερικού διακόσμου του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών.

Με ωφέλιμο μήκος 1.745 χλστ., η Double Cab έκδοση του νέου L200 θα προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για έως και πέντε επιβάτες, χωρίς να παραβλέπουμε στοιχεία όπως οι επτά (7) αερόσακοι.

Εντυπωσιακό σχεδιαστικά, μέσα - έξω

9.775 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

Η νέα γενιά του L200 διατίθεται πλέον στην Ταϊλάνδη (αρχικά) σε εκδόσεις με μονή (Single), επιμηκυμένη (Club) και διπλή (Double) καμπίνα, με σαφέστατα τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού. Πληρώντας τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις της ιαπωνικής εταιρείας, το εμπρός τμήμα του αμαξώματος έχει να επιδείξει ένα αρκετά πιο ψηλά τοποθετημένο καπό, με μικρή σε διαστάσεις μάσκα και έναν «μυώδη» προφυλακτήρα. Η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων είναι εντελώς νέα ενώ, η σύνδεση τους με τα υπόλοιπα στοιχεία (π.χ. αεραγωγοί), συμβάλλει στη δημιουργία ενός έντονα δυναμικού και επιβλητικού αποτελέσματος. Οι έντονες καμπύλες και ακμές, χαρακτηρίζουν και το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος ενώ, η σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων σε συνδυασμό με τις αυλακώσεις στη πόρτα του χώρου φόρτωσης, δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως το νέο L200 είναι αρκετά φαρδύτερο από τις πραγματικές διαστάσεις του. Στο εσωτερικό της καμπίνας, η οποία εξακολουθεί να είναι από τις πιο ευρύχωρες στην κατηγορία χάρη στα 1.745 χλστ. του ωφέλιμου μήκους της (Double Cab εκδόσεις), έχει επίσης αλλάξει άρδην η σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, με την Mitsubishi να αναφέρει πως υπάρχει σαφής βελτίωση στην ποιότητα των υλικών και της συναρμολόγησης τους. Μεταξύ άλλων αξίζει να αναφερθούμε στον νέο πίνακα οργάνων, την μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, τα ειδικά paddles για την εναλλαγή των σχέσεων στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο καθώς και τις πολλαπλές βελτιώσεις που έχει δεχθεί το νέο L200 σε ότι αφορά στην μείωση των κραδασμών και του θορύβου που γίνονται αισθητοί στο εσωτερικό από τους επιβάτες.