Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο πρωτότυπο Midi-Bus που η Solaris παρουσίασε στην Busworld 2015, βασίζεται στο πλαίσιο του ελαφρού φορτηγού DAF LF.

Nέο πρωτότυπο Midi-Bus βασισμένο στο πλαίσιο του DAF LF

Η νέα πρωτότυπη πρόταση της Solaris στην κατηγορία των μεσαίων λεωφορείων βασίζεται στο εντελώς νέο πλαίσιο της DAF, το οποίο προέρχεται από το ελαφρύ φορτηγό LF.
Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 8,2μ., μεικτό βάρος 10t. και δυνατότητα μεταφοράς 31+1 επιβατών, το εν λόγω πρωτότυπο είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες πολλαπλών χρήσεων, ανάλογα με την αγορά. Μάλιστα, η Solaris εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει και επιπλέον εκδόσεις του εν λόγω οχήματος με μεικτό βάρος 12t. και δυνατότητα μεταφοράς έως και 39 επιβατών.
Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω μοντέλο διακρίνεται για το ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του ενώ, ο αξιόπιστος, 4κύλινδρος, πετρελαιοκινητήρας PACCAR PX-5 των 4,5λτ. που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ZF AS-Tronic, με τον οποίο εφοδιάζεται, καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6, καθιστώντας το εν λόγω μοντέλο, μια εξαιρετικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ