Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Iveco Magelys Euro6 ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Busworld 2015.

Iveco Bus: Στο Magelys το βραβείο «International Coach of the Year 2016»

Αναμφίβολα, η φετινή Busword ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση για την Iveco Bus καθώς, κατά τη διάρκεια της, το νέο –Euro6- τουριστικό Magelys, παρέλαβε τον βραβείο του «International Coach of the Year» για το έτος 2016.
Τα 22 μέλη της ειδικής επιτροπής, απέδωσαν το πολυπόθητο αυτό βραβείο στο Iveco Magelys κατά τη διάρκεια του «Coach Euro Test» που διεξήχθη στο Plovdiv (Βουλγαρία) τον Αυγουστο, καθώς κατάφερε να κυριαρχήσει του –ιδιαίτερα έντονου ανταγωνισμού- χάρη στην ελκυστική σχεδίαση του αμαξώματος, την ευρυχωρία του και το ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο που προσφέρει σε όλους τους επιβάτες.
Το νέο Magelys είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μήκος 12,2μ. και 12,8μ. και δύο επίπεδα εξοπλισμού (Magelys Line και Mafelys Pro) ενώ, ο κινητήρας Cursor 9 των 8,7λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του, αποδίδει ισχύ 400 ίππων και μέγιστη ροπή 1.700Nm, καλύπτοντας τις προδιαγραφές της Euro6 χωρίς την χρήση της τεχνολογίας EGR κατά την επεξεργασία των καυσαερίων του.
Επιπρόσθετα, η μείωση του συνολικού απόβαρου του οχήματος κατά 200 κιλά, ο χαμηλότερος αεροδυναμικός συντελεστής και το νέο αυτοματοποιημένο κιβώτιο ZF AS-Tronic, διασφαλίζουν το Magelys Euro6

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ