Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Setra TopClass 500 απέσπασε πολλές και σημαντικές βραβεύσεις κατά τη διάρκεια της Busworld 2015 ενώ είναι και το πρώτο λεωφορείο της κατηγορίας που εφοδιάζεται με λυχνίες LED στα βασικά φωτιστικά του σώματα.

Setra: Πολλαπλές βραβεύσεις και αρκετές νέες προτάσεις

Κατά τη διάρκεια της φετινής Busworld, η Setra απέσπασε αρκετές σημαντικές βραβεύσεις για τα οχήματα τους.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της «European Coach & Bus Week» (ECW), η TopClass 500 απέσπασε τα βραβεία «Grand Award Coach», «Ecology Label» και «Styling & Design Label» ενώ το περιοδικό Omnibusrevue, απένειμε στην έκδοση S 515 MD της ComfortClass 500, το βραβείο «Green Coach Award 2015».
Πέραν όμως όλων αυτών, η Setra, παρουσίασε και αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες για τον κλάδο των λεωφορείων καθώς, αξίζει να αναφέρουμε πως η σειρά TopClass 500 είναι το πρώτο μοντέλο που θα προσφέρεται πλέον με σύστημα λυχνίων LED για τα κεντρικά φωτιστικά του σώματα, μια εξέλιξη που μειώνει σημαντικά τόσο το κόστος συντήρησης τους όσο και την κατανάλωση ενέργειας, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός… συμβιβασμός σε θέματα ασφάλειας.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο MultiClass S 418 LE business
Η εν λόγω έκδοση με μήκος αμαξώματος της τάξης των 14μ., έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των εκπροσώπων της σειράς Setra MultiClass 400, που πλέον περιλαμβάνει 13 διαφορετικά οχήματα.
Το 3αξονικό αυτό λεωφορείο προορίζεται για χρήση σε υπεραστικές διαδρομές και διακρίνεται για το χαμηλό δάπεδο του και τις εισόδους χωρίς σκαλοπάτια.
Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης, έως και 60 καθήμενοι επιβάτες.
Την κίνηση του αναλαμβάνει ο νέος 6κύλινδρος OM 470 σε εκδόσεις με ισχύ 360 ή 394 ίππων. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο GO 210 με έξι σχέσεων ενώ προαιρετικά θα είναι διαθέσιμες τρεις ακόμη επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων.
Πρόκειται για το πλήρως αυτοματοποιημένο GO 280-8 PowerShift της Mercedes-Benz με οκτώ σχέσεις, το 6τάχυτο ZF Ecolife με μετατροπέα ροπής καθώς και το Voith DIWA.6 των 4 σχέσεων, επίσης με μετατροπέα ροπής. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ