Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια της Busworld 2015, το νέο διώροφο VDL Futura FDD2 πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη πρεμιέρα του ενώ…

… το παρόν έδωσε και η νέα έκδοση LLE με τρεις πλευρικές θύρες (διάταξη 1-2-1) του VDL Citea.

VDL Bus & Coach: Νέο διώροφο Futura

Xωρίς αμφιβολία, ο «πρωταγωνιστής» στο περίπτερο της ολλανδικής εταιρείας κατά τη διάρκεια της φετινής Busworld του Βελγίου, δεν ήταν άλλος από την εντελώς νέα –διώροφη- έκδοση του Futura.
Το νέο VDL Futura FDD2 είναι ένα όχημα που κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις χάρη στην δυναμική και καλαίσθητη σχεδίαση του αμαξώματος του και φυσικά, το ύψος των 4μ.
Διαθέσιμο για χρήση τόσο σε τουριστικά όσο και υπεραστικά δρομολόγια, το νέο Futura FDD2 είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του έως και 96 επιβάτες, προσφέροντας τους ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.
Πέραν όμως του διώροφου Futura, η VDL Bus & Coach παρουσίασε και το ενδιαφέρον Citea LLE.
Η εν λόγω έκδοση, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των αστικών λεωφορείων που η εταιρεία προσφέρει, διατηρώντας τα βασικά γνωρίσματα των υπολοίπων εκδόσεων του Citea, όπως το ιδιαίτερα χαμηλό συνολικό απόβαρο και το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης.
Σε συνδυασμό λοιπόν με την πολύ καλή αεροδυναμική του και τους αποδοτικούς κινητήρες, το νέο Citea LLE προσφέρει μια εξαιρετική πρόταση για τη μείωση του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης. Παράλληλα, το εντελώς επίπεδο –χαμηλό- δάπεδο του, διασφαλίζει την άνετη και γρήγορη επιβίβαση των επιβατών εντός του οχήματος. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ