Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έκθεση Λεωφορείων «Busworld 2015»

11.537 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2015)

Με… αφετηρία το 1971, η Διεθνής Έκθεση «Busworld 2015» πραγματοποιείται ανά διετία στην πόλη Kortrijk του Βελγίου. Από το 2001, ο εν λόγω θεσμός απέκτησε παγκόσμια υπόσταση και πλέον, στο πρόγραμμα των Busworld περιλαμβάνονται συνολικά πέντε εκθέσεις που διεξάγονται σε όλες τις ηπείρους. Φέτος, για ακόμη μία φορά, οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συγκεντρώθηκαν στο Kortrijk για να μας παρουσιάσουν μια μικρή… πρόγευση του μέλλοντος στις επιβατικές οδικές μεταφορές.

Για μια ακόμη φορά, η πόλη Kortrijk του Βελγίου κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητες και το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κλάδο των οδικών επιβατικών μεταφορών καθώς, από 16 – 21 Οκτωβρίου, φιλοξένησε την Διεθνή Έκθεση Busworld 2015.
Σε σχέση με την προηγούμενη φορά, το 2013, η φετινή Busworld είχε να επιδείξει μεγαλύτερο εμβαδόν εγκαταστάσεων κατά 3.000τ.μ. ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα, περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες έσπευσαν να δώσουν το παρόν σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού για τον κλάδο των λεωφορείων, όλων των τύπων, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι κυριότεροι κατασκευαστές οχημάτων καθώς και οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι των κλάδων της κατασκευής αμαξωμάτων, των ελαστικών κ.ο.κ., ήταν εκεί προκειμένου να προσφέρουν πολλές και σημαντικές παγκόσμιες πρεμιέρες προϊόντων.
Παράλληλα, σε ειδικά συνέδρια που διοργανώθηκαν στο περιθώριο της έκθεσης, ειδικοί και φορείς, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να σκιαγραφήσουν τις τάσεις, τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου τόσο στο άμεσο όσο και στο απώτερο μέλλον.
Στο εκτενές αφιέρωμα που προετοιμάσαμε, εστιάζουμε στις εταιρείες κατασκευής λεωφορείων και σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες προτάσεις του που έδωσαν το παρόν στη Busworld 2015.