Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακρως δυναμική και πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας η νέα έκδοση Sportline του VW T6.1 Transporter που είναι διαθέσιμη στην αγορά του Ην. Βασιλείου.

Eνα VW Transporter αλλιώτικο από τα άλλα!

2.553 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2021)

Ανακαλύψτε τη νέα, άκρως δυναμική, έκδοση του T6.1 που λανσάρεται στην αγορά του Ην. Βασιλείου.

Μέσα στον Μάρτιο θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην αγορά του Ην. Βασιλείου μια νέα, άκρως δυναμική, έκδοση του VW Transporter T6.1 με την ονομασία Sportline.
Η εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με ένα εκτεταμένο πακέτο μοναδικών σπορτίφ χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.
Σχεδιαστικά, η έκδοση T6.1 Sportline ξεχωρίζει για τον τροποποιημένο προφυλακτήρα ενώ πολλαπλά αεροδυναμικά spoilers σε συνδυασμό με την ειδική αεροτομή στο πίσω μέρος, ενισχύουν την άκρως επιθετική εικόνα του μοντέλου. Παράλληλα, η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 30 χλστ. ενώ στον εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνονται ακόμη και –φωτειζόμενες- πλευρικές μπάρες!
Οι ζάντες ελαφρού κράματος των 18 ιντσών φέρουν μαύρη γυαλιστερή βαφή ενώ συνολικά το νέο T6.1 Transporter Sportline θα προσφέρεται σε αποχρώσεις γκρίζου, κόκκινου, μπλε ή μπρονζέ σε ότι αφορά στη βαφή του αμαξώματος.
Όπως είναι φυσικό και στο εσωτερικό συναντάμε πολλές ειδικές επεμβάσεις όπως π.χ. οι επενδύσεις από δέρμα nappa στα καθίσματα, οι φιμέ μεμβράνες στις γυάλινες επιφάνειες κ.ά.
Με βάση το υπέρ-πλήρες πακέτο εξοπλισμού Highline, η έκδοση Sprotline προσφέρει επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα, το πλήρως ψηφιακό cockpit, με σύστημα πολυμέσων Media Navigation που ενσωματώνει οθόνη αφής 9,2 ιντσών χωρίς να παραβλέπουμε στοιχεία όπως το Adaptive Cruise Control με λειτουργία City Emergency Braking κ.ά.
Την κίνηση της συγκεκριμένης έκδοσης αναλαμβάνει η κορυφαία έκδοση των 204 ίππων του 2,0λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DSG (7 σχέσεων), διασφαλίζοντας επιταχύνσεις από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,9 δλ.