Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρωτογενής τομέας

Οπρωτογενής τομέας περιλαμβάνει επαγγέλματα όπως οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι αλιείς, μελισσοκόμοι κ.ά. και εμφανίζει αρκετές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες επαγγελμάτων που παρουσιάζουμε. Αν και συνήθως τα φορτία αφορούν σε συγκεκριμένα διαστάσεις (τελάρα κ.λπ.) δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που απαιτείται η μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους ή και όγκου. Παράλληλα, οι εν λόγω επαγγελματίες συχνά απαιτούν την ύπαρξη κάποιου τύπου υπερκατασκευής (π.χ. ψυκτικός θάλαμος) προκειμένου να μεταφέρουν τα νωπά και συχνά ευπαθή προϊόντα τους. 
Ένα επίσης χαρακτηριστικό που παρατηρείται στην ελληνική αγορά λόγω και του γεωγραφικού ανάγλυφου της χώρας είναι η ανάγκη για συστήματα 4κίνησης που θα επιτρέψουν στο όχημα να μετακινηθεί με άνεση και σε εκτός δρόμου διαδρομές. 
Τα Pick-Up ανέκαθεν αποτέλεσαν μια από τις βασικές επιλογές της εν λόγω κατηγορίας επαγγελματιών ωστόσο δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που η αγορά ενός οχήματα της κατηγορίας των Van δεν αποτελεί και τόσο κακή επιλογή. 

Οι βασικές ανάγκες
  • Δυνατότητα κίνησης ακόμη και σε δύσβατες, εκτός δρόμου περιοχές
  • Μειωμένο κόστος συντήρησης και επισκευής
  • Δυνατότητα μεταφοράς φορτίων άνω του 1t. 
  • Μεγάλες διαστάσεις χώρου φόρτωσης
  • Ανθεκτικά στην σκληρή χρήση υλικά 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ