Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ταχυμεταφορές – ηλεκτρονικό εμπόριο – αστικές μεταφορές

Ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου αναπτύσσεται ραγδαία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ολοένα και περισσότεροι πωλήτες επιλέγουν τις αγορές του από τον… καναπέ του σπιτιού τους. 
Αυτό συνεπάγεται την δημιουργία μιας νέας διαδικασίας αποστολής των αγορών τους απευθείας στην πόρτα του σπιτιού τους, γεγονός που επιβάλλει την τροποποίηση των διαδικασιών Logistics που απαιτούνται για να ανταποκριθούν οι μεταφορικές εταιρείες αλλά και οι εταιρείες ταχύ-μεταφοράς στα νέα δεδομένα. 
Οχήματα ιδιαίτερα ευέλικτα εντός της πόλης τα οποία διακρίνονται από το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης τους είναι αυτά που προτιμώνται δεδομένου ότι, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι πελάτες των ταχύ-μεταφορών (εταιρείες e-commerce) απαιτούν τη συρρίκνωση του μεταφορικού κόστους προκειμένου να προσφέρουν ακόμη και δωρεάν αποστολή των προϊόντων τους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. 
Μια από τις χαρακτηριστικότερες κατηγορίες οχημάτων που προκρίνονται για αυτή τη χρήση είναι τα Mini-Vanettes. 

Οι βασικές ανάγκες
  • Οικολογικοί και –προπάντων- οικονομικοί κινητήρες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά και την… τσέπη του ιδιοκτήτη.
  • Ευελιξία εντός της πόλης
  • Ευκολία φορτο-εκφόρτωσης (συχνές στάσεις)

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ