Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πωλητές – συντηρητές

Σ ε αυτήν την κατηγορία επαγγελματιών περιλαμβάνουμε όλους όσους οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες επιβάλλουν την συχνή μετακίνηση τόσο εντός της πόλης όσο και εκτός αυτής προκειμένου να επισκεφθούν τους πελάτες τους, να επιδιορθώσουν – συντηρήσουν εγκαταστάσεις κ.ά. 
Οι εν λόγω επαγγελματίες συχνά δεν απαιτούν την μεταφορά προϊόντων με μεγάλο βάρος ή όγκο καθώς αρκούνται σε δείγματα των προϊόντων της εταιρείας τους ή ανταλλακτικά και εργαλεία. 
Για τον λόγο αυτό, τα οχήματα της κατηγορίας των mini-vanette που ουσιαστικά είναι τροποποιημένες εκδόσεις επιβατικών οχημάτων με την αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων, έχουν την… τιμητική τους δεδομένου ότι, είναι σε θέση να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του τόσο σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όσο και σε ζητήματα που άπτονται των χώρων για την μεταφορά όλων όσων προαναφέραμε αλλά και της άνεσης που επιβάλλεται να απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια πολύωρων επαγγελματικών δρομολογίων σε κλειστούς αυτοκινητόδρομους ή στο κέντρο μιας πόλης. 

Οι βασικές ανάγκες
  • ¶νεση και ασφάλεια εντός και εκτός της πόλης
  • Ανάγκη για ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους
  • Πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης για την διατήρηση των επιβατών ξεκούραστων ακόμα και μετά από πολύωρα δρομολόγια.
  • Οικολογικοί και –προπάντων- οικονομικοί κινητήρες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά και την… τσέπη του ιδιοκτήτη.
  • Αξιοπιστία

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ