Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιχειρώντας με τα σωστά εργαλεία

25.849 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2016)

Ως γνωστόν «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» και για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε χαρακτηριστικές επιλογές επαγγελματικών για πολλαπλές χρήσεις από μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εξειδίκευση αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της σύγχρονης κοινωνίας και όσοι έχουν κληθεί να φέρουν εις πέρας την οποιαδήποτε «αποστολή» στο χώρο εργασίας τους, γνωρίζουν καλά πως οι εξειδικευμένες γνώσεις και τα κατάλληλα βοηθήματα, αποτελούν την ειδοποιό διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας. 

«Εργαλεία» που σας γλυτώνουν κόπο, χρόνο και χρήμα
Αναφορικά με τα επαγγελματικά οχήματα, στα οποία είναι αφιερωμένο το συγκεκριμένο άρθρο, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε πως –πρωτίστως- πρόκειται για «εργαλεία» που καλούνται να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση ή ένας επιτηδευματίας και όχι απλώς μέσα μεταφοράς του ίδιου, του προσωπικού και του εξοπλισμού του, από το σημείο Α στο σημείο Β. 
Η τεράστια ανομοιογένεια σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος, του χώρου φόρτωσης, των επιπέδων του εξοπλισμού αλλά και των κινητήρων με τους οποίους εφοδιάζονται τα εν λόγω μοντέλα, είναι αποτέλεσμα της προσεχτικής, αδιάκοπης και άκρως αναλυτικής προσέγγισης των διεθνών εταιρειών κατασκευής οχημάτων, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους. 
Η επιλογή ενός οχήματος που δεν καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζεται με βάση το αντικείμενο της εργασίας του ιδιοκτήτη του, δεν είναι απλώς μια… ατυχής απόφαση. 

Επιχειρώντας επιτυχώς στους δύσκολους καιρούς
Όλες οι αποφάσεις που σχετίζονται με την τελική επιλογή ενός επαγγελματικού οχήματος εστιάζονται (και πρέπει να εστιάζονται) στην εξοικονόμηση χρημάτων. 
Η μέγιστη συρρίκνωση του λειτουργικού κόστος της επιχείρησης αλλά και του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας των επαγγελματικών της οχημάτων (σε όλο το κύκλο ζωής τους) μπορεί να αποτελέσει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ μιας κερδοφόρου εταιρείας και μιας εταιρείας που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της και μοιραία οδηγείται σε προβλήματα. 
Πολλοί είναι άλλωστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και οι επιχειρήσεις οι οποίες, στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε και στη χώρα μας, επιλέγουν να διατηρήσουν τα παλαιά οχήματα που διαθέτουν στον στόλο τους, χωρίς να εξετάζουν αναλυτικά και εις βάθος, τα υπέρ και κατά της αντικατάστασης τους. Αναλογιστείτε ωστόσο το εξής: Ακόμη και ένα κατσαβίδι, όταν έχει φθαρεί ή οι προδιαγραφές του δεν είναι οι κατάλληλες, δεν θα μας λύσει προβλήματα αλλά είναι πολύ πιθανόν να μας δημιουργήσει περισσότερα.

Ευκαιρίες υπάρχουν γιΆ αυτούς που τις αναζητούν
Τα επαγγελματικά οχήματα, είναι σαφέστατα πιο πολύπλοκα (και ακριβά) «εργαλεία» ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση, λύσεις και ευκαιρίες υπάρχουν και μάλιστα πολλές για αυτούς που επιθυμούν να τις εκμεταλλευτούν. 
Η χρονομίσθωση, η ενοικίαση για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με τις μακρόχρονες περιόδους αποπληρωμής κ.ά. αποτελούν πλέον βασικά εργαλεία για τον επαγγελματία που επιθυμεί είτε να… επιπλεύσει, είτε να αναπτυχθεί ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. 

Επιλέγοντας το κατάλληλο επαγγελματικό  όχημα
Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα επαγγελματικών οχημάτων που –κατά τη γνώμη μας πάντα- καλύπτουν τις απαιτήσεις χρήσης διάφορων κλάδων επιχειρηματικότητας. 
Ο σωστός επαγγελματίας, έχοντας κατανοήσει απόλυτα τους λόγους για τους οποίους επενδύει στην απόκτηση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος, μπορεί να βρει αρκετές αρμόζουσες επιλογές που δεν αφορούν ωστόσο σε μια κατηγορία οχημάτων. 
Ένα Pick-Up μπορεί να αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν αγρότη που επιθυμεί να μεταφέρει τα προϊόντα του από και προς μια υπαίθρια αγορά, ωστόσο, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για ένα όχημα με κλειστή καρότσα και ειδική διαρρύθμιση στο εσωτερικό της (πολλαπλές σειρές τελάρων). Παράλληλα, ένα όχημα με δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Taxi ωστόσο, μπορεί άψογα να επιτελέσει και καθήκοντά μεταφοράς του τεχνικού προσωπικού μιας επιχείρησης σε έναν απομακρυσμένο προορισμό για επιτόπου εργασίες.