Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στον Απρίλιο η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει το Hilux με αρκετές σχεδιαστικές τροποποιήσεις και στην αγορά της ΕΕ (αρχικά στην Μ. Βρετανία).

Ερχεται το Hilux facelift στην ΕΕ

5.867 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

Στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών του Μπέρμιγχαμ (CV Show 2018), η Toyota προβλέπεται να παρουσιάσει μια νέα –κορυφαία- έκδοση του Hilux η οποία, μεταξύ άλλων θα φέρει και αρκετές σχεδιαστικές τροποποιήσεις.

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών ιστορίας του θρυλικού εκπρόσωπου της στην κατηγορία των Pick-Up, η Toyota αναμένεται όπως είναι φυσικό θα θέσει το Hilux στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναφορικά με τη συμμετοχή της στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (CV Show 2018) που διοργανώνεται από 24 – 26 Απριλίου στη Μεγ. Βρετανία.
Σύμφωνα λοιπόν με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο περίπτερο της Toyota το Hilux θα παρουσιαστεί σε μια νέα –κορυφαία- έκδοση που μεταξύ άλλων θα διακρίνεται για τις αρκετές σχεδιαστικές τροποποιήσεις του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος της.
Με αυτό το δεδομένο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, μέσα στον Νοέμβριο του 2017, η Toyota είχε παρουσιάσει το M.Y. 2018 Hilux για την αγορά της Ταϋλάνδης με αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές που εστιάζονται στην νέα –εξάγωνη- μάσκα και τον τροποποιημένο προφυλακτήρα με τους, επίσης νέους, προβολείς ομίχλης.