Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αρκετές είναι οι σχεδιαστικές αλλαγές που έχει δεχθεί το εμπρός τμήμα του αμαξώματος του Toyota Hilux για το 2018.

Παράλληλα, τουλάχιστον για την αγορά της Ταϊλάνδης προς το παρόν, η Toyota παρουσίασε μια δυναμική έκδοση του Hilux με την ονομασία «Rocco».

Facelift για το Hilux του 2018

14.415 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η Toyota προτίθεται να προχωρήσει σε περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές και αναβαθμίσεις του Hilux μέσα στο 2018.

Η υπάρχουσα, 8η κατά σειρά, γενιά του Toyota Hilux παρουσιάστηκε μέσα στο 2015 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ήδη η ιαπωνική εταιρεία προγραμματίζει ένα –περιορισμένο- facelift του δυναμικού Pick-Up για το 2018.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ισχύουν ήδη για την αγορά της Ταϊλάνδης, το Toyota Hilux M.Y. 2018 θα φέρει νέας σχεδίασης –εξάγωνη- μάσκα ενώ τροποποιημένοι είναι και οι εμπρός προβολείς ομίχλης, όπως αντίστοιχα και ο προφυλακτήρας.
Αντίστοιχα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα θα ενσωματώνουν πλέον στο πάνω μέρος τους μια συστοιχία λυχνιών LEDs στο πάνω μέρος τους καθώς και νέα διάταξη κατόπτρων και προβολέων ενώ φυσικά, τροποποιημένη είναι και η εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα.
Την ίδια στιγμή, η Toyota παρουσίασε στην αγορά της Ταϊλάνδης μια νέα, πιο δυναμική και με πληρέστερο εξοπλισμό, έκδοση με την ονομασία «Rocco» για τις διπλοκάμπινες εκδόσεις του Hilux.
Οι εκδόσεις Toyota Hilux «Rocco» διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες χάρη σε στοιχεία όπως οι μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, τα ειδικά αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος του οχήματος, τα μαύρου χρώματος πλαστικά προστατευτικά των θόλων των τροχών καθώς και αρκετές πινελιές χρωμίου, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.
Αλλαγές δεν έχουν ανακοινωθεί σε ότι αφορά στους κινητήρες ενώ, μέλλει να αποδειχθεί αν τελικά το αναβαθμισμένο σχεδιαστικά Toyota Hilux καθώς και οι κορυφαίες εκδόσεις «Rocco» (με αυτή ή κάποια άλλη ονομασία), θα λανσαριστούν τελικά και στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2018.