Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 50 ετών εμπορικής επιτυχίας του Hilux στην ΕΕ, η Toyota παρουσίασε την επετειακή έκδοση «Invicible 50 Chrome Edition».

Ο δυναμισμός, η ποιότητα κατασκευής, η αντοχή και η αξιοπιστία, αποτελούν τις βασικές αρετές του ιαπωνικού Pick-Up…

… κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών και ώθησαν το Toyota Hilux σε πωλήσεις – ρεκόρ στην ΕΕ μέσα στο 2017.

Παράλληλα, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίζει τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες.

Νέα επετειακή έκδοση για το Hilux

4.871 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2018)

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη παρουσίαση του Hilux, η Toyota Europe ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας επετειακής έκδοσης με την ονομασία «Invicible 50 Chrome Edition».

Την 21η Μαρτίου του 1968 πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του Toyota Hilux στην αγορά της Ιαπωνίας ενώ, έναν χρόνο μετά ξεκίνησαν οι πωλήσεις του και στην ευρωπαϊκή αγορά.
Έκτοτε, το δυναμικό Pick-Up έμελλε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμπορικά οχήματα όλων των εποχών καθώς, οι οκτώ συνολικά γενιές του, έχουν να επιδείξουν περισσότερες από 18 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα.
Στην παρούσα φάση το Toyota Hilux παράγεται σε έξι διαφορετικές χώρες ενώ διατίθεται σε συνολικά 180 χώρες παγκοσμίως.
Η ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία και η απαράμιλλη αντοχή του ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση, είναι σύμφωνα με την εταιρεία το… τρίπτυχο πάνω στο οποίο έχει βασιστεί η εντυπωσιακή εμπορική επιτυχία του Hilux κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών κατά τη διάρκεια των οποίων, κατάφερε να «ταξιδέψει» μεταξύ άλλων ακόμη και στις πιο αφιλόξενες περιοχές του πλανήτη όπως η Ανταρκτική ή τα ηφαίστεια της Ισλανδίας, συμμετέχοντας σε ερευνητικές αποστολές. Παράλληλα, πολλαπλές είναι οι παρουσίες του στο βάθρο ιδιαίτερα απαιτητικών αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως το φημισμένο Rally Dakar.
Θέλοντας λοιπόν να γιορτάσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο την φετινή χρονιά – ορόσημο στην ιστορία του Hilux, η Toyota παρουσίασε μια νέα –επετειακή- έκδοση του μοντέλου για την αγορά της ΕΕ με την ονομασία «Invicible 50 Chrome Edtion».
Μεταξύ των βασικών γνωρισμάτων της εν λόγω έκδοσης είναι οι χρωμιωμένες μπάρες στον χώρο φόρτωσης και στα πλευρικά σκαλοπάτια καθώς και οι μαύροι θόλοι των αλουμινένιων τροχών των 18 ιντσών. Παράλληλα, ειδικά λογότυπα «Invicible 50» εδράζονται στις εμπρός πόρτες. Αντίστοιχα, ο χώρος φόρτωσης φέρει ειδική επένδυση από πλαστικό.
Την κίνηση των εκδόσεων «Invicible 50 Chrome Edition» αναλαμβάνει ο εξαιρετικός πετρελαιοκινητήρας D-4D των 2,4 λτ. με απόδοση 150 ίππων από τις 3.400 σ.α.λ. και ροπή 400 Nm από τις 1.600 – 2.000 σ.α.λ. που φέρει σύστημα Start/Stop. Πέραν της εξαιρετικής απόδοσης του και της απαράμιλλης αξιοπιστίας, το εν λόγω μηχανικό σύνολο εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 6,8λτ./100χλμ. ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται στα 178 g/km.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως, μισό αιώνα μετά την πρώτη παρουσίαση του, το Toyota Hilux κατέγραψε κατά τη διάρκεια του 2017 συνολικά 41.044 πωλήσεις στην ΕΕ, μια χρονιά ρεκόρ που βελτίωσε την μέχρι πρότινος καλύτερη επίδοση του μοντέλου στην ΕΕ (2007: 40.104 μονάδες).