Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέες «καμουφλαρισμένες» εικόνες της μελλοντικής γενιάς του Mercedes-Benz Sprinter έχουν κάνει την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο ωστόσο…

… ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τη νέα σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού της καμπίνας.

Ετοιμάζεται το νέο Sprinter

2.960 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2016)

Νέες –κατασκοπευτικές- εικόνες της μελλοντικής γενιάς του Mercedes-Benz Sprinter έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, ενός μοντέλου που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2018.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, η νέα γενιά του Sprinter, η οποία σύμφωνα με μέχρι στιγμής πληροφορίες αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2018, είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα οχήματα στην γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz και αναμένεται να αλλάξει –εκ νέου- άρδην τις ισορροπίες της πανευρωπαϊκής αγοράς, δεδομένης και της εξαιρετικής εμπορικής πορείας του γερμανικού μοντέλου κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.

Όπως εξάλλου έχει ανακοινωθεί και από την εταιρεία, η εξέλιξη του νέου Sprinter αναμένεται να είναι μια μακρόχρονη διαδικασία και το Τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει τη δαπάνη εκατοντάδων εκατομμυρίων, προκειμένου το νέο μοντέλο θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει έναντι του ανταγωνισμού, προσφέροντας για ακόμη μια φορά, πρωτοποριακές υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες του.

Αν και η όλη διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, τις τελευταίες ημέρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο νέες –κατασκοπευτικές- εικόνες της μελλοντικής γενιάς του Sprinter κατά το στάδιο δοκιμών με τα οχήματα να φέρουν βαρύ καμουφλάζ που δεν επιτρέπει τη εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων αναφορικά με τη σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών.

Παρόλα αυτά, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος αναμένεται να αλλάξει σημαντικά ενώ και στο εσωτερικό, σημαντικές θα είναι οι αλλαγές τόσο στη σχεδίαση όσο και στη ποιότητα των υλικών.

Τέλος, η Mercedes-Benz αναμένεται να παρουσιάσει αρκετές νέες τεχνολογίες σε ότι αφορά στα συστήματα ασφάλειας που θα προσφέρονται με τη μελλοντική γενιά του Sprinter ενώ, περιττεύει να αναφέρουμε πως σημαντικές θα είναι και οι αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων του, με νέα μηχανικά σύνολα που θα πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων.