Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans

35.626 Επισκέψεις στο άρθρο
Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans

Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans

  • Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans
  • Σημαντικά ασφαλέστερα τα νέα Vans

- Το 40% των Van που δοκιμάστηκαν απέσπασαν την «Πλατινένια» επίδοση
- Κορυφαία επίδοση για τη Ford Pro, ακολουθούν οι Mercedes-Benz & VW
- Αναμένονται οι δοκιμές σημαντικών νέων μοντέλων
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τελική βαθμολογία κάθε μοντέλου;

Το 40% των Van που δοκιμάστηκαν απέσπασαν την «Πλατινένια» επίδοση

Σε σχέση με τα αντίστοιχα αποτελέσματα προηγούμενων ετών, για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που ο ανεξάρτητος οργανισμός ασφάλειας «Euro NCAP» ελέγχει πλέον συνεχώς σε ότι αφορά στην επάρκεια (από πλευράς εξοπλισμού) και στην απόδοση (σε πολλαπλά διαφορετικά σενάρια) των ηλεκτρονικών συστημάτων «ADAS», που άπτονται της ενεργητικής ασφάλειας και της υποβοήθησης του έργου του οδηγού, οι νέες δοκιμές που ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουλίου, είναι άκρως ενθαρρυντικές.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του οργανισμού, το 40% των οχημάτων που ελέγχθηκαν, πέτυχαν την καλύτερη δυνατή («Πλατινένια») επίδοση.
 

Κορυφαία επίδοση για τη Ford Pro, ακολουθούν οι Mercedes-Benz & VW

Με συνολικά τρεις εκπροσώπους (νέα Custon, Connect & Courier) της οικογένειας «Transit» να έχουν αποσπάσει ήδη την «Πλατινένια» βαθμίδα αξιολόγησης, η Ford Pro είναι σαφέστατα η εταιρεία που ξεχωρίζει (με βάση τα αποτελέσματα του Euro NCAP) στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ως προς την επάρκεια & απόδοση των συστημάτων ADAS στα οχήματα της.
 
Ακολουθεί η Mercedes-Benz Vans με «Πλατινένια» τα νέα Vito & Citan και η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα με την ίδια επίδοση για τα νέα Caddy & ID Buzz Cargo.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>