Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Professional E-Ducato είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά, ηλεκτρικό όχημα που προσφέρεται σε πλήθος εκδόσεων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις μεταφορικές ανάγκες κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Στα γνωστά υψηλά πρότυπα του συμβατικού μοντέλου, το εσωτερικό του E-Ducato είναι λειτουργικό, καλοφτιαγμένο και πλούσια εξοπλισμένο, με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του και μια 2η οθόνη.

Ένα «Ε» στο όνομα κάνει τη διαφορά!

Fiat E-Ducato: Ηγέτης και στα ηλεκτρικά! (+vid)

12.386 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2021)

Το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό της Ευρώπης, αποκτά μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις αρετές του ενώ παράλληλα, παραδίδει απλά μαθήματα –επαγγελματικής- ηλεκτροκίνησης.

Μια απόλυτα πρακτική -αλλά και προσαρμόσιμη- λύση στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, έρχεται να προσφέρει η Fiat Professional με το αμιγώς ηλεκτρικό E-Ducato, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο και στη χώρα μας. Την ευελιξία χρήσης του οχήματος εξασφαλίζει το γεγονός πως οι ειδικοί της ιταλικής εταιρείας έχουν δημιουργήσει 400 διαφορετικές εναλλακτικές του δημοφιλέστερου επαγγελματικού οχήματος της Ευρώπης, έτσι ώστε ο κάθε επαγγελματίας να μπορεί να βρει το E-Ducato που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του.
 
Σημειώνεται, πως το E-Ducato δημιουργήθηκε μετά από εκτενή έρευνα -σε πραγματικές συνθήκες- χιλιάδων επαγγελματικών οχημάτων. Ο χρόνος, οι διαδρομές, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες, λήφθηκαν υπόψη ώστε το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat Professional, να καλύπτει χωρίς πρόβλημα τις καθημερινές ανάγκες ενός επαγγελματία.
Οι απαντήσεις του E-Ducato στις απορίες των επαγγελματιών είναι διαθέσιμες και μέσω του παρακάτω σύντομου video: