Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
40 χρόνια ζωής και 1,6 εκ. μονάδες έχει να επιδείξει το Iveco Daily, ένα από τα σημαντικότερα μεγάλα van της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

40 χρόνια ζωής και 1,6 εκ. μονάδες έχει να επιδείξει το Iveco Daily, ένα από τα σημαντικότερα μεγάλα van της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Iveco γιορτάζει τα 1,6 εκ. Daily

2.030 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Σαράντα χρόνια χρειάστηκε το Iveco Daily για να κατακτήσει ένα εντυπωσιακό ορόσημο παραγωγής, καθώς πρόσφατα στο εργοστάσιο Suzzara της Ιταλίας κατασκεύασε την υπ` αριθμόν 1.600.000 μονάδα του εμβληματικού μεγάλου van.

Οι άνθρωποι της Iveco έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, καθώς πρόσφατα το υπ` αριθμόν 1.600.000 Daily βγήκε από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου Suzzara που βρίσκεται στην πόλη Μάντοβα, στη Λομβαρδία της Ιταλίας.

Οι άνθρωποι του εργοστασίου της Suzzara, περιχαρείς πλάι στο Iveco Daily υπ` αριθμόν 1.600.000.

Οι άνθρωποι του εργοστασίου της Suzzara, περιχαρείς πλάι στο Iveco Daily υπ` αριθμόν 1.600.000.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σημειώνεται πως το Daily που κατέκτησε το εντυπωσιακό ορόσημο παραγωγής, είναι ένα van (μοντέλο 35C18H V) που εξοπλίζεται με τον 3λιτρο Euro VIE Heavy Duty diesel κινητήρα απόδοσης 176 ίππων. Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως το ιταλικό εμβληματικό ιταλικό μοντέλο μετρά ήδη 40 χρόνια ζωής και ότι είναι το μόνο της κατηγορίας των μεγάλων van που προσφέρεται σε εκδόσεις μεικτού βάρους που φτάνουν έως και τους 7 τόνους.
 
Σε ό,τι αφορά στο εργοστάσιο Suzzara, το οποίο πρόσφατα κέρδισε το βραβείο «Special Award: Excellent Culture of Improvement», εκεί πραγματοποιείται όλη η παραγωγική διαδικασία του Iveco Daily: από τη συναρμολόγηση του πλαισίου και του αμαξώματος, μέχρι το βάψιμο και την εγκατάσταση του κιβωτίου ταχυτήτων, αλλά και μέχρι την τοποθέτηση της εσωτερικής επένδυσης και την τελική επιθεώρηση.
 
Το εργοστάσιο συναρμολογεί επίσης ειδικές εκδόσεις για στρατιωτικές και πυροσβεστικές εφαρμογές του Daily. Από το 2007 η μονάδα λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα World Class Manufacturing (WCM), ένα σύστημα παραγωγής που στοχεύει σε μηδενικά σφάλματα, σπατάλη και ατυχήματα. Περιλαμβάνει μια διαδικασία συνεχούς ανάπτυξης, που επικεντρώνεται στη συμμετοχή κάθε μεμονωμένου χειριστή στη διαδικασία παραγωγής.
Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε