Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η μάρκα υποστηρίζει την ομάδα με το φορτηγό Stralis 440 E 56 XP-R 5,3 τόνων.

Η Iveco στο Truck Racing Championship 2018

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2018)

Μετά την δεύτερη θέση πέρυσι στο πρωτάθλημα European Truck Racing Championship, το Bullen της Iveco Magirus συμμετέχει και φέτος με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Iveco  συμμετέχει και πάλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Racing FIA 2018 ως τεχνικός χορηγός του Bullen της Iveco Magirus, της συνεργασίας μεταξύ των Ομάδων Hahn Racing και Schwabentruck. Η τελευταία έχει εκπροσωπήσει τη μάρκα για τα τελευταία εννέα χρόνια, ενώ η ομάδα Hahn - ο πρωταθλήτρια του 2016 - θα αγωνιστεί επί με το Stralis για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η μάρκα υποστηρίζει την ομάδα με το φορτηγό Stralis 440 E 56 XP-R 5,3 τόνων που τροφοδοτείται από έναν κινητήρα IVECO Cursor 13 που παράγει εντυπωσιακή ιπποδύναμη 1180 ίππων και άνω των 5000 Nm ροπή. Αυτά τα οχήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φτάσουν τα 160 χλμ./ώρα, η οποία είναι και η μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται από τους αθλητικούς κανονισμούς και είναι αποτέλεσμα εκτεταμένων αναβαθμίσεων που πραγματοποιούνται από τις ομάδες κατά τους χειμερινούς μήνες. Φέτος, οι χορηγοί της ομάδας περιλαμβάνουν τον κατασκευαστή γερανών φορτωτών Fassi Gru που εξάγει και διανέμει γερανούς σε όλο τον κόσμο.

Η 30χρονη οδηγός Steffi Halm θα κάνει το ντεμπούτο της στο Iveco Truck #44 ως επικεφαλής της ομάδας Schwabentruck. Πρόκειται για την μόνη γυναίκα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, έχει ήδη επιτύχει αρκετές νίκες πίσω από το τιμόνι και η φιλοδοξία της είναι να κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα. Ο Γερμανός οδηγός Gerd Korber (#27), τρεις φορές πρωταθλητής (1996, 2001 και 2003), θα αγωνιστεί με το Stralis στην ομάδα της Steffi. Η ομάδα Hahn θα εκπροσωπηθεί από τον Jochen Hahn (#2), ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση το 2017.

Ο Pierre Lahutte, Πρόεδρος της Iveco , δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα σεζόν που ανοίγει στο Misano. Είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε τους πελάτες μας, τους οδηγούς και τους οπαδούς μας. Σε μια εποχή που οι οδηγοί και οι μηχανικοί είναι σπάνιοι, η Steffi ενθαρρύνει τις γυναίκες να έρθουν και να εργαστούν στη βιομηχανία μας. Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και αξιόπιστο φορτηγό και το όνειρό μας είναι να δούμε τη Steffi να είναι η πρώτη γυναίκα που κατακτά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

The European Truck Racing Championship 2018
Γύρος  Ημερομηνία                 Χώρα
1         26 - 27 Μαΐου               Misano Ιταλία
2         16 - 17 Ιουνίου              Hungaroring Ουγγαρία
3         29 Ιουνίου - 1 Ιουλίου   Nürburgring Γερμανία
4         14 -15 Ιουλίου               Σλοβακία 
5         1 - 2 Σεπτεμβρίου         Τσεχική Δημοκρατία
6         15 -16 Σεπτεμβρίου      Zolder Βέλγιο
7          29 - 30 Σεπτεμβρίου    Le Mans Γαλλία
8          6 - 7 Οκτωβρίου           Jarama Ισπανία