Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes Trucks προμηθεύει και με φορτιστές τους πελάτες της!

7.526 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2024)
Η Mercedes Trucks προμηθεύει και με φορτιστές τους πελάτες της!

Η Mercedes Trucks προμηθεύει και με φορτιστές τους πελάτες της!

  • Η Mercedes Trucks προμηθεύει και με φορτιστές τους πελάτες της!
  • Η Mercedes Trucks προμηθεύει και με φορτιστές τους πελάτες της!

-Συμβουλευτική, εξοπλισμό & τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει το πακέτο «Depot Charging»
-Πρόκειται για σταθμούς ταχείας φόρτισης DC της Alpitronic

Συμβουλευτική, εξοπλισμό & τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει το πακέτο «Depot Charging»

Ένα από τα πλέον καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι στόλοι που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα, είναι και η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για τη φόρτισή τους στις αποθήκες τους.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Mercedes Benz Trucks πήρε την πρωτοβουλία να εφοδιάσει τους πελάτες της με σταθμούς ταχείας φόρτισης. Αυτό, χάρη στο πακέτο «Depot Charging», που εξασφαλίζει στους συνεργάτες της Mercedes-Benz Trucks την παροχή υπηρεσιών όπως η πώληση του απαραίτητου εξοπλισμού εγκατάστασης, καθώς και η τεχνική & συμβουλευτική υποστήριξη γύρω από τη χρήση και τη λειτουργία του.
Μάλιστα, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγκατάσταση μέσω αιτήματος και δίχως να χρειαστεί να μεταφερθούν οι ίδιοι σε κάποια από τις αντιπροσωπείες του γνωστού κολοσσού. Οι πρώτες πιλοτικές δοκιμές έχουν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα στα εδάφη της Γερμανίας άμεσα, ενώ στην πορεία αναμένεται να προστεθούν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.             
 

Πρόκειται για σταθμούς ταχείας φόρτισης DC της Alpitronic

Κομβικό ρόλο στη νέα αυτή υπηρεσία που θα παρέχει το γερμανικό brand, διαδραματίζει και η εταιρεία κατασκευής σταθμών φόρτισης, Alpitronic, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Mercedes-Benz Trucks.
Με έμφαση στη σειρά μοντέλων Hypercharger, που αφορά σε προϊόντα αρθρωτών – άρα απλών στην εγκατάσταση & συντήρηση - και ιδιαίτερα εξελιγμένων λύσεων ταχείας φόρτισης DC, η εταιρεία διαθέτει συν τοις άλλοις ένα εκτεταμένο δίκτυο, με περισσότερους από 200 τεχνικούς για επιτόπιο service σε όλη την Ευρώπη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

To "eConsulting" λύνει τα χέρια του επαγγελματία

Η υπηρεσία eConsulting, για την παροχή ποικίλων υπηρεσιών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, θεωρείται και είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Mercedes-Benz Trucks, θέτοντας ως στόχο τη βελτίωση του συνολικού κόστους που σχετίζεται με τα ηλεκτρικά φορτηγά.
Από εκεί και πέρα, η έμφαση δίνεται στην παροχή συμβουλών σχετικά με τα ηλεκτρικά φορτηγά, καθώς και στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το σχεδιασμό υποδομών φόρτισης στο αμαξοστάσιο, παράλληλα με τη σύνδεση με το δίκτυο. Τέλος, κομμάτι των καθηκόντων των συμβούλων της Mercedes-Benz Trucks είναι η έρευνα και ο εντοπισμός ευκαιριών δημόσιας χρηματοδότησης για υποδομές και οχήματα.
Η επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, πωλήσεων και υπηρεσιών της Mercedes-Benz Trucks, Stina Fageman, αναφορικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τόνισε πως: «Είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο εδώ και χρόνια με τις εκτεταμένες διαβουλεύσεις μας σχετικά με την ηλεκτροκίνηση του στόλου οχημάτων. Οι υπηρεσίες μας eConsulting βελτιώνονται συνεχώς με την πάροδο των ετών μέσω εκτεταμένης συνεργασίας με τους πελάτες. Ως πάροχος συμβουλών και σταθμών φόρτισης αποθηκών, ικανοποιούμε μια σημαντική ζήτηση των πελατών. Με τον τρόπο αυτό, στοχεύουμε να κάνουμε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση ακόμη πιο εύκολη για τους πελάτες μας».