Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Nικόλαος Παπαευσταθίου (αριστερά) παραδίδει πλακέτα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς κο Ι. Καλλίγερο (δεξιά) μετά την υπογραφή της πράξης αποδοχής της δωρεάς.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος, μπροστά από το Citan Van 109 Long που έγινε δωρεά στο ΕΚΑΒ.

Η Mercedes-Benz στηρίζει το ΕΚΑΒ

8.520 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2020)

Η Mercedes-Benz Ελλάς συνεχίζει προσφέρει έμπρακτα βοήθεια στο Εθνιικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας και στο 2ο κύμα της πανδημίας, παραχωρώντας ελαφρά επαγγελματικά οχήματα για τις καθημερινές επιχειρησιακές ανάγκες του.

Από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, η Mercedes-Benz Ελλάς, αντιλαμβανόμενη τις μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν και πάντοτε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, βρέθηκε στο πλευρό του Οργανισμού, παραχωρώντας για όλη τη διάρκεια του 1ου κύματος της πανδημίας τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα – ένα Citan και δύο Sprinter – για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών μεταφοράς υγειονομικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να είναι πολύ πιο σφοδρό από το πρώτο και οι ανάγκες για το κοινό καλό είναι ακόμα πιο επιτακτικές, η εταιρεία παραχώρησε δύο ακόμα οχήματα - ένα Citan Van 109 Long και ένα Vito Van 111 Long – ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για μεταφορά υγειονομικών και ιατροτεχνολογικών υλικών προς τα Παραρτήματα και τους Τομείς του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα.
Επιπλέον, η Mercedes-Benz Ελλάς προέβη και στη δωρεά ενός εκ των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που έχουν ήδη παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ, αυξάνοντας το διαθέσιμο στόλο του Οργανισμού με ένα Citan Van 109 Long, τον εκπρόσωπο της Mercedes-Benz Vans στη μικρότερη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων.
Με μήκος 4,32 μέτρα και 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα Euro 6, διαθέτει μεγάλες πλευρικές πόρτες, όπως και ασύμμετρες πίσω πόρτες που ανοίγουν έως και 180 μοίρες. Ο όγκος φόρτωσης αγγίζει τα 3,1 κυβικά μέτρα, ενώ το άνοιγμα μεταξύ των θόλων επιτρέπει τη μεταφορά μίας ευρωπαλέτας. Ο εξοπλισμός του Citan περιλαμβάνει στοιχεία όπως: σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα με Bluetooth, πλαστικό δάπεδο χώρου φόρτωσης και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης.